Jovana Jeremić priznala da LEČI KOMPLEKSE! Voditeljka ŠOKIRALA istinom o BRAKU i emotivnim odnosima: NEVINOST SAM IZGUBILA NA VIDOVDAN!

Autor:

Zabava

10.03.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić progovorila je o emotivnom statusu, ali i kompleksima koje kako kaže leči.

Jovana Jeremić priznala da LEČI KOMPLEKSE! Voditeljka ŠOKIRALA istinom o BRAKU i emotivnim odnosima: NEVINOST SAM IZGUBILA NA VIDOVDAN!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić može da se pohvali karijerom koja ide uzlaznom putanjom, dok je na emotivnom planu na novom početku, za koji se kako kaže sama odlučila. Naime, Jovana se zvanično razvela pre tri dana, a sada je za Alo otkrila detalje privatnog života, kao i da su joj se sve velike stvari dešavale na pravoslavne praznike, te da je to neka vrsta njenog zaštitnog znaka.

- Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? - rekla je Jovana i dodala:

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Jovana Jeremić o braku

- Volela bih da mi se desi velika ljubav na Vaskrs. Sad sam se razvela, ali ovaj razvod nije bio poraz, ovo je moja pobeda, ja sam pobedila sebe. Bila sam iskrena i prema Voji i prema sebi. Svoj život vidim na drugačiji način. Prestale su jake emocije, a ja živim od ljubavi. Brak mi više nije prioritet. Sve sam ostvarila i sebi želim samo ljubav u budućnosti. Više volim vanbračne zajednice i ne bih se bunila da nekome budem vanbračna partnerka.

Odnos voditeljke sa njenim sada bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem intrigira javnost, a ona neretko ističe da joj je upravo on najveća životna podrška.

- Voja nikada nije bio ljubomoran na mene. On se uvek ponosio time što ja jesam i najveća mi je podrška i danas. Nije se trpao u prvi plan, a ja volim takve muškarce. Moj muškarac mora da bude moja mirna luka.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić o bivšem suprugu

Jovana je otkrila da je mišljenja da svi oni koji se ekranizuju imaju neku vrstu kompleksa, koje na taj način leče.

- Ne znam da li sam izlečila svoje komplekse, ali ih lečim pred kamerama. Imam taj kompleks zbog đaka generacije, a to je bila najveća trauma u periodu adolescencije. Neko mi je oduzeo nešto što sam zaslužila. Zbog toga sam postala borac i posle toga mi više niko ništa nije oduzeo - rekla je voditeljka i dodala:

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić o emotivnim odnosima

- Imam taj kompleks priznatosti, a meni se to prelilo i na partnerske odnose. Taj kompleks đaka generacije mi se prelio na ceo život. Meni je najvažniji status i u poslu i u emotivnom odnosu, uvek pitam šta si ti meni, a šta sam ja tebi. Psiholog mi je sve to objasnio. Imala sam ozbiljan hormonski disbalans zbog toga, izazivanje prvog ciklusa, ali Bog je sve posložio.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić o budućnosti

Iako je sveže razvedena Jeremićeva kaže da joj ne pada na pamet da ulazi u veze koje su zasnovane na se*sualnom odnosu.

- Strastvena sam žena i palim se kada se vežem za nekoga. Niko to ne bi rekao za mene jer ja vrcam od seksepila. Nisam zavisnica od seksa i to radim samo kada volim. Ja sam i žena i sestra i drug, što kaže pesma, ali nikada ljubavnica. Samo prva, jedina i glavna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading