KONAČNO IZNELA SVE NA VIDELO O DANILU IKODINOVIĆU: Majka Maje Ognjenovič PRESEKLA i otkrila sve o braku ćerke i zeta, DOSTA JE VIŠE!

Autor:

Zabava

09.03.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Maje Ognjenović bez dlake na jeziku progovorila o zetu!

KONAČNO IZNELA SVE NA VIDELO O DANILU IKODINOVIĆU: Majka Maje Ognjenovič PRESEKLA i otkrila sve o braku ćerke i zeta, DOSTA JE VIŠE!

Foto: youtube.com/novas/printscreen

Majka Maje Ognjenović, Bosa, u razgovoru otkrila je da je Maja rođena kao treće dete u porodici i da je samim tim bila mezimica. Talentovana za sport, Maja je od malih nogu ređala uspehe, a podrška roditelja nikada nije izostala.

Međutim, mnogi su se pitali da li je Maja imala podjednaku podršku i kada je roditeljima saopštila da je njen emotivni izabranik Danilo Ikodinović, čovek koji iza sebe već ima dva braka i dve ćerke, Anđelu i Hanu.

Republika

Foto: e-stock agency

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović

 

- Kad je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor - rekla je Bosa Ognjenović i dodala da joj je Dača oduvek bio omiljeni vaterpolista.

- Prvi zvaničan susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume - zaključila je majka Maje Ognjenović koja sa zetom ima korektan odnos, a ovim je stavila tačku na spekulacije i da je dosta više laži, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading