Preminula poznata pevačica u 22. godini života! Otac potvrdio JEZIVE vesti: Snažno se BORILA, ali smo je IZGUBILI! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lil Bo Vip je preminula u 22. godini života nakon borbe sa depresijom.

Preminula poznata pevačica u 22. godini života! Otac potvrdio JEZIVE vesti: Snažno se BORILA, ali smo je IZGUBILI! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Lil Bo Vip, australijska pevačica i jutjuberka, preminula je 5. marta nakon teške borbe sa unutrašnjim demonima, a imala je samo 22. godine.

Njen otac, Metju Skofajld je potvrdio vest o njenoj smrti putem svog Instagram naloga.

- Ovog vikenda smo izgubili bitku za ćerkin život protiv depresije, traume, PTSP-a i zavisnosti droge sa kojima se dugo borila od njenog oporavka iz Amerike kroz hitnu repataciju putem australjskog odela za spoljne poslove i trgovinu. Snažno se borila protiv svojih demona, dok smo svi bili uz nju, sakupljali njene slomljene delove, ali se više nije borila i izgubili smo je. 02.01.2000. – 05.03.2022 – napisao je on na Instagramu, prenosi Srbija Danas.

 Podsetimo, Lil se na rep sceni pojavila početkom 2025. godine, a njena pesma "Not OK But It's OK" je sakupila više od 12 miliona pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading