Majka joj je preminula pre par meseci, a ona je DONELA NAJVAŽNIJU ODLUKU: Voditeljka učinila DOBRO DELO!

Autor:

Zabava

08.03.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Seničar donela je odluku koja joj je promenila život.

Majka joj je preminula pre par meseci, a ona je DONELA NAJVAŽNIJU ODLUKU: Voditeljka učinila DOBRO DELO!

Foto: Printscreen youtube.com

Nekoliko meseci nakon što je izgubila majku Slavicu, glumica i voditeljka Nina Seničar spremna je da krene dalje. Žal za preranim odlaskom jedne od najmilijih osoba, koja je krajem prošlog leta posle sedam meseci izgubila bitku sa kancerom u 61. godini, stalno će biti prisutan.

Foto: Printscreen youtube.com

Nina Seničar voditeljka

- To je proces sa kojim se svako bori na svoj način i jedna od najvećih životnih prekretnica. Tuga nikad ne nestane, čovek jednostavno nauči da živi s tim – kaže Nina za magazin Gloria, prenosi Espreso.

Zato je odlučila da pokrene društveno odgovornu kampanju kojom želi da podigne svest o važnosti pravovremenog ginekološkog pregleda.

Foto: Printscreen youtube.com

Nina Seničar srpska voditeljka

- Kampanju sam organizovala povodom 8. marta i njen cilj je podizanje svesti o raku grlića materice. Lično sam kontaktirala sa ordinacijama širom Srbije i zamolila ih za besplatne preglede. Svi su se rado odazvali i obezbedili smo 160 besplatnih pregleda.

Posle smrti majke, Nina želi da spase što više života.

- Ovo sam pokrenula iz vrlo ličnog razloga i baš zato apelujem na sve žene da se pregledaju ili da zakažu pregled za svoje majke, sestre ili drugarice. U Srbiji svakog dana najmanje jedna žena umre, dok se četiri razbole od raka grlića materice, a taj jedan pregled godišnje najbolji je oblik prevencije - zaključila je lepa glumica, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading