Najbolje da sam mu ja PRALA NOGE: Konstrakta odgovorila Lukasu na PROZIVKE!

Autor:

Zabava

08.03.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta odgovorila na Lukasove komentare o njenoj pobedi na Beoviziji.

Najbolje da sam mu ja PRALA NOGE: Konstrakta odgovorila Lukasu na PROZIVKE!

Foto: ST/P. DIVAC, ATA Imges

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, odgovorila je svom kolegi Aci Lukasu, koji je negativno komentarisao njen nastup i pobedu na Beoviziji.

Foto: ATA Images

Konstrakta - performans na Beoviziji

Naime, Lukas je za domaće medije rekao sledeće:

- Pesma mi se ne dopada, zato što je bilo mnogo boljih. Da sam ja prao noge na bini, možda bih pobedio.

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas

Konstraktu zabavlja ova konstatacija njenog kolege, koji se takođe takmičio na Beoviziji sa pesmom "Oskar" i osvojio peto mesto.

- To mi je zabavno, mislim da bi još bilo bolje da sam mu ja prala noge u lavoru. Nisam sigurna da je Lukas to izjavio. Šta god, zabavno mi je, duhovito - rekla je Konstrakta za Blic.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sara Jo

"Umetnica koja mora biti zdrava" dotakla se i drugoplasirane Sare Jo. Neko je prokomentarisao kako je Sara uložila 30 hiljada evra, a Konstrakta 300 dinara za nastup i time odnela pobedu.

- Ne sviđa mi se taj komentar, nije lepo dovoditi u paralelu ta dva nastupa. Sara je profesionalna i ona je svesno uradila pesmu za takmičenje, vrlo svesno radi svoj posao, mislim da to treba da se podrži. Imamo jednu Saru Jo, podržimo je. Ovo moje je drugi pristup, koji je prošao na takmičenju - istakla je Konstrakta.

Inače, pevačica je sve oduševila muzikom za pesmu "In corpore sano", specifičnim performansom, snažnim tekstom i porukom. Svi ovi elementi će doći do izražaja u Italiji, u Torinu, gde se održava ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

08.03.2022 15:08

Nepristojno od Lukasa, nista neobicno