Žika o svojim počecima: Statirao sam u KUKURUZU i samo sam KLIMAO GLAVOM! Jakšić za sve krivi pokojno TV lice, njegove reči ODZVANJAJU

Autor:

Zabava

08.03.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić pričao o Zvezdama Granda, pa se dotakao pokojne Milke Canić.

Žika o svojim počecima: Statirao sam u KUKURUZU i samo sam KLIMAO GLAVOM! Jakšić za sve krivi pokojno TV lice, njegove reči ODZVANJAJU

Foto: ST/D. KADIĆ

Voditelj i muzičar Žika Jakšić je otkrio da je na početku fenomena zvanog "Zvezde Granda" bio gori od Milke Canić, pokojnog supervizora Slagalice, i da je statirao u kurkuruzu.

Saša Milišević Mare je želeo jednom zasvagda da pojasni publici zbog čega se Žika toliko ponosi projektom "Zvezde Granda".

Foto: printscreen

Žika Jakšić u šouu "Nikad nije kasno"

- Možda mnogi ne znaju ali ću ponoviti. Taj projekat, ko je smislio?- pitao ga je Saša Milošević Mare u emisiji "Nikad nije kasno".

- Pa dobro, ja sam doneo ideju, sa Sašom, ali smo zajedno - rekao je skormno Žika.

Ono zbog čega je Maretu pomenuti šou posebno interesantan jeste njegova briga o kandidatima nakon što završe sa takmičenjem.

Foto: youtube.com/printscreen

Žika Jakšić u šouu "Nikad nije kasno"

- Mislim da je taj menadžement i taj koncept nešto novo što si ti doneo. Bavljenje tim mladim ljudima, to je tvoj pečat, zato si ti toliko ponosan. Mislim tamo se nisi pokazao kao voditelj - našalio se Mare, na šta je Žika šaljivo odgovorio:

- Drago mi je ako sam doprineo njihovim karijerama, ali ja sam tamo statirao u kukuruzu, bio sam gori od Milke Canić, nisam čak govorio ni ''dobro veče'' samo sam klimao glavom.

Foto: youtube.com/printscreen

Milka Canić

Ali, zato mu se nakon mnogo godina rada ukazala prilika da vodi takmičenje veterana zvano "Nikad nije kasno" koje je takođe sam smislio, i u čemu se odlično snašao.

Foto: ST/D. KADIĆ

Žika Jakšić

- Ja sad ovde ordiniram u različitim ulogama, malo zasmejavam, nekad se našalim ali kažem ja i poneku pametnu- zaključio je voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading