Olivera Kovačević i RTS će TUŽITI Lukasa nakon njegovih optužbi da javni servis KRADE glasove

Autor:

Zabava

08.03.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivvera Kovačević i RTS tužili Acu Lukasa.

Olivera Kovačević i RTS će TUŽITI Lukasa nakon njegovih optužbi da javni servis KRADE glasove

Foto: ST/P. DIVAC, E-Stock

Urednika Zabavnog programa RTS Olivera Kovačević zajedno sa svojim kolektivom tužila je pevača Acu Lukasa zbog tvrdnji da je takmičenje namešteno.

Foto: Printskreen/Prva TV

Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa RTS

Olivera je kratko poručila za Kurir:

- RTS i ja ćemo tužiti Lukasa. Na ovaj način ćemo mu omogućiti da na sudu dokaže svoje tvrdnje!

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas, Beovizija

Podsetimo, Lukas je u više navrata jer se navodno unapred zna pobednik takmičenja, kao i da se pobedniku daje novac za pobedu, te je spominjao i sumu od 30 hiljada evra. On je nedavno rekao da će tužiti Kovačevićevu, Dragana Bujoševića i 5 članova žirija festivala "Pesma za Evroviziju '22" zbog organizovanog kriminala, za krivično delo trgovina uticajem.

Foto: printscreen/TVPink

Aca Lukas, pevač

Podnećemo krivičnu prijavu protiv rukovodioca Radio-televizije Srbije, urednice zabavnog programa Olivere Kovačević i generalnog direktora Dragana Bujoševića zbog krađe glasova. Pouzdano znamo da je pokradeno više od polovine glasova, ako ne i troduplo SMS-ova koji uopšte nisu prikazani. Treba da se svi glasovi prikažu javno! Da se sabere koliko je ko dobio! Da se prikaže koliko je ukupno stvarno bilo SMS poruka, nakon čega će se dokazati da se cifre ne poklapaju. Poruke su navodno išle u humanitarne svrhe? Čije? Možda, u humanitarne svrhe Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević i organizovane kriminalne grupe članova žirija, koji će svi pojedinačno dobiti krivične prijave zbog dogovaranja i igranja sa karijerama pevača i učesnika - rekao je Aca nedavno za Informer.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

08.03.2022 20:16

Neka se tuže da saznamo istinu.