Bojana Ristivojević se SKINULA, svi gledaju u jedan detalj: Voditeljka pozirala u MINI BIKINIJU nakon porođaja, zapalila internet VRELOM FOTKOM!

Autor:

Zabava

05.03.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević se skinula u provokativan kupaći kostim, a svi su ostali šokirani njenim izdanjem!

Bojana Ristivojević se SKINULA, svi gledaju u jedan detalj: Voditeljka pozirala u MINI BIKINIJU nakon porođaja, zapalila internet VRELOM FOTKOM!

Foto: youtube.com/printscreen

Voditeljka Bojana Ristivojević prošle godine ostvarila se kao majka, nakon čega je otišla u medijsku ilegalu, a veliki povratak imala je na male ekrane nedavno. Bojana ne krije da joj je život sa bebom promenio sve navike, ali da sve postiže da završi, čak i da nađe vremena za sebe i da se sa prijateljima opusti. 

 

 

Na Instagram profilu Bojana Ristivojević se skinula u izazovni kupaći, koji je otkrivao sve njene atribute, ali i istakao njenu izvajanu figuru koja se vratila u stanje pre porođaja. 

 

 

Komplimenti su se nizali jedan za drugim, a Ristivojevićeva je ovim storijem zapalila masu. Svi su oduševljeni njenim izgledom, budući da nemaju priliku svakodnevno da je vide u ovako vrelom izdanju, pa je ne sumnjivo pobrala sve simpatije kako žena, tako i muškaraca. 

Nameravala sam da fotošopiram fotografiju, ali sam odustala nakon što sam svaki put iskrivila gelendere na stepenicama bazena - napisala je Bojana na Instagram fotografiji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading