Pobednica Zadruge SMRŠALA 8 KILOGRAMA za 12 dana: Iva Grugrić otkrila tajnu TOP LINIJE, a onda je sve UPOZORILA na OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša pobednica rijalitija Iva Grgurić smršala je osam kilograma, a otkrila je kako je to postigla.

Pobednica Zadruge SMRŠALA 8 KILOGRAMA za 12 dana: Iva Grugrić otkrila tajnu TOP LINIJE, a onda je sve UPOZORILA na OVO! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Ona je na neobičan način izgubila na težini, pa je dala savet svima preko Instagrama uz upozorenje da to i nije najzdravija metoda koja postoji.

Republika

Foto: Instagram.com/iva_grgurić

Objava Ive Grgurić

 

- Za 12 dana sam smršala osam kilograma, jednom dnevno jedem i to u 20 časova, ali svaki dan trening. Možda nije najzdravija dijeta, ali meni odgovara - napisala je Iva na društvenim mrežama.

Podsetimo, nedavno je bivši fudbaler Dino Dizdarević je u "Zadruzi" otkrio mračne tajne iz prošlosti Ive Grgurić, pobednice treće sezone rijalitija, zbog čega mu je ona najavila tužbu, ali se predomislila nakon što je saznala kakav je život imao zadrugar.

- Tužbu ću povući, ne zbog Miće, ne zbog Dina, već zbog sebe. Žao mi je što se Dinu desilo šta se desilo. Život nije lak, znam i sama ali ja nisam osoba koja želi, ima nameru da mu još više oteža. Činjenica je da je Dino bio samo alat za nečiju mržnju i pokvarenu nameru. Tužba će biti povučena, a ja mu želim svu sreću - napisala je Iva na svom Instagramu posle Dinove ispovesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading