IZBIO HAOS u Zvezdama Granda, Đorđe David hteo da RAŠTIMUJE MILIJA i da mu UNAKAZI glavu: Saša Popović zakasnio, roker nasrnuo na kolegu!

Autor:

Zabava

05.03.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbio haos u Zvezdama Granda, Đorđe David nasrnuo na Milija, pretio da će da ga unakazi i polomi mu sve kosti!

IZBIO HAOS u Zvezdama Granda, Đorđe David hteo da RAŠTIMUJE MILIJA i da mu UNAKAZI glavu:  Saša Popović zakasnio, roker nasrnuo na kolegu!

Foto: printscreen/TV Prva

Đorđe David i Aleksandar Milić Mili od starta imaju čarke i prozivke, a često su na ivici fizičkog okršaja! Međutim, nedavno je umalo došlo do incidenta između njih dvojice koji je sprečen u poslednjem trenutku!

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Aleksandar Milić Mili

 

– Mili je stigao prvi na snimanje, a u toku je bila proba kandidata. Pevala je neka devojka koju Đorđe sprema za takmičenje. Mili je čuo kako zvuči i kada su se pre početka emisije okupili svi u bekstejdžu, on je pred svima rekao kolegi kako je čuo tu devojku i da mu se nije dopalo, te da mu ne pada na pamet da joj da glas ako tako bude pevala. Đorđe mu je rekao da ne sudi pre vremena, međutim, Mili je nastavio, pa mu je dobacio kako ima utisak da ove sezone uopšte ne radi sa kandidatima i da mu je ekipa lošija u odnosu na prošlu godinu”, priča nam izvor koji je bio na licu mesta.

– I Ceca i Viki su rekle Đorđu da se ne obazire, ali on nije mogao da prećuti, bukvalno je ustao od stola i krenuo ka Miliju. Uneo mu se u facu i rekao mu kako će mu polomiti sve koste i unakaziti ćelavu glavu! Popović je brzo skočio i stao između njih. Rekao im je da se odmah smire i da takve scene više ne želi. Baš im je podviknuo. Kada je emisija počela, Đorđe je sve vreme peckao Milija, ali se on samo smeškao, jer je ispunio svoj cilj da ga izbaci iz takta”, završava izvor Sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
polusvet

07.03.2022 23:31

Cirkus Kolorado.