Očajna ćerka TRAGIČNO nastradale organizatorke KUĆE OD SRCA iznela JEZIVE detalje smrti majke i šokirala UŽASNIM tvrdnjama o Laziću!

Autor:

Zabava

04.03.2022

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka poginule Jasmine raskrinkala Žarka Lazića i otkrila jezive detalje života i smrti njene majke.

Očajna ćerka TRAGIČNO nastradale organizatorke KUĆE OD SRCA iznela JEZIVE detalje smrti majke i šokirala UŽASNIM tvrdnjama o Laziću!

Foto: printscreen

Pre skoro godinu dana u saobraćajnoj nesreći je život izgubila Jasmina Mihajlović, organizatorka emisije ''Kuća od srca'' i najbliža osoba voditelja Žarka Lazića.

Njena smrt pogodila je čitavu javnost, a ono što je sve šokiralo jeste saznanje da u trenutku nesreće nije bila prijavljena kao radnik produkcijske kuće, te kako njena ćerka Aleksandra Somerlehner tvrdi, Lazić je pokušavao da utiče na porodicu da ne podnesu tužbu protiv njega. Žarko je takođe obećao da će snositi troškove sahrane, a platio je samo sanduk i krst.

- Još mesec dana i biće godina kako moje majke nema. Kako dani prolaze, sve nam je teže, da promenimo nešto, ne možemo, nego se teško mirimo s tim i idemo dalje - rekla je Aleksandra, pa se dotakla i vozača Zorana Simića.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Poginula Jasmina Mihajlović

- Što se njega tiče, ubeđena sam da na ovome neće ostati, poslednjim atomima snage borićemo se za pravdu. Dok je dolazio kod nas sa majkom, bio je "fin" momak, a iza finog 300 đavola - tvrdi ona i dodaje da je Lazić veoma razočarao:

- Kod njega je još gora situacija. Kao što znate, majka je radila neprijavljena sa platom od 250 evra, koja je bila u početku, plaćala je stan preko puta firme, radila je, što bi naš narod rekao, od jutra do sutra. Praznici? Ona nije znala šta je to. Na dan Božića 2020. bila je na terenu. Za kuću koja se zidala od temelja, pa sve do poslednjeg crepa na krovu i detalja enterijera, bila je odgovorna moja majka. On bi se pojavljivao na dan snimanja.

Republika

Foto: printskrin/Jutjub

Žarko Lazić izneverio porodicu poginule Jasmine

- Eto, vidi, Srbijo, Žarko Lazić pomaže narodu... projekat "Kuća od srca" je stvarno usrećio mnoge porodice, moja majka se do poslednjeg daha borila za decu koja su bila bolesna, sećam se poslednje kuće u selu Lađevci, ona je toliko bila napeta i opterećena da pronađe specijalna kolica za dete koje ima posebne potrebe, sećam se kao da je juče bilo - došla je kod mene pošto sam stigla iz Italije da se vidimo i pričala mi je za njih, pozvonio joj je telefon i javili su joj za kolica, ona je plakala od sreće. Žarko je jedna ličnost ispred kamera, a sasvim nešto drugo u stvarnom životu - zaključila je ona za Kurir..

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Olivera

05.03.2022 15:11

Žarko prevarant.