Sofra ŽESTOKO o Lukasu i nameštanju na Beovziji! Brutalno iskren, SVE JE MARKETING! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.03.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević iskreno o Beoviziji i Aci Lukasu.

Sofra ŽESTOKO o Lukasu i nameštanju na Beovziji! Brutalno iskren, SVE JE MARKETING! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Orkestar Ace Sofronijevića nastupaće večeras u drugoj polufinalnoj večeri na takmičenju za Evroviziju i boriće se sa ostalih 17 učesnica za prolaz u veliko finale. Aca je sada otkrio kako se oseća on i ceo njegov tim pred sam nastup, ali se dotakao i sukoba koji je obeležio prvo polufinalno veče, te otkrio šta misli o spekulacijama da je festival namešten.

- Ni najmanje, svi su izvođali dali sve od sebe, njihovi timovi, organizivano je sve stvarno fantastično i baš sam ponosan što smo deo jednog ovakvog festivala koji je zaista na pravom mestu i organizuje se baš kako treba - iskren je Aca, te tako komentariše i situacije koje su se događale poslednjih nekoliko dana, a čiji je glavni akter bio Aca Lukas:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Aca Sofronijević o Aci Lukasu

- Svako ima svoj neki način i želje kako želi da se predstavi, znam da je Aca vrhunski profesionalac i sigurno neke sitnice smetaju i njemu i njegovom timu, ali vidim da su se sve dogovorili i da sve to funkcioniše odlično. Verujem da je sve marketing.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading