Ne znam ko su mi prijatelj i prija! Aca Lukas sve ŠOKIRAO PRIZNANJEM pred ženidbu sina: Upoznaću ih u nedelju!

Autor:

Zabava

02.03.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker Aca Lukas samo nekoliko dana pred ženidbu sina Andreja, kog je dobio u drugom braku sa suprugom Natašom, za Srpski telegraf otkriva da mladine roditelje nije upoznao, te da će ih prvi put videti u nedelju na svadbi.

Ne znam ko su mi prijatelj i prija! Aca Lukas sve ŠOKIRAO PRIZNANJEM pred ženidbu sina: Upoznaću ih u nedelju!

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Naime, pevač, kako kaže, nije opterećen protokolima, već sve radi spontano i u svom maniru, pa mu se tako desilo i da se s budućim prijateljima ne sastane pre venčanja.

- Ja sam otac totalno van klišea, kod mene to nema! Prijatelja i priju nisam još upoznao, ako verujete! Upoznaću ih u nedelju. Pitao sam sina: "Je l' moram ja u crkvu", on kaže: "Pa moraš" - iskreno za naš list priča Lukas, te otkriva da će ispuniti sinu želju da mu lično on otpeva pesmu za prvi ples:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas

 

- Andrej je za prvi ples tražio da otpevam moju pesmu i hoću. To je pesma stara, koju nisam ni snimio, a ja sam nešto drugo zamislio, zavisi od osobe za koju ne znam da li će moći da dođe na svadbu. Mislio sam da sa Draganom Mirković otpevam novi duet, ali nije sigurno da li može da dođe iz Beča.

Ne želeći da otkriva ko će još od kolega uveličati njegovo slavlje, Aca se na sebi svojstven način našalio:

- Biće lepa svadba, a pevaće pevači i pevačice, svirati muzičari i doći će gosti (smeh). Verovatno da ću i ja zapevati, ali neću držati koncert, kao neki što drže na rođendanima i svadbama svoje dece. Dakle neću praviti koncert, ja pravim svadbu. Ne zovem goste po čuvenju i popularnosti, nego zovem prijatelje. Ako neko od prijatelja koji se bave mojim poslom bude hteo nešto da otpeva, može, a ako neće, ne mora!

Republika

Foto: ST/P. Divac

Aca Lukas

 

Za kraj je poručio da je on za svoju decu uvek tu, a ne samo na posebne datume, te istakao da ih mnogo ne savetuje jer treba da uče sami kako da idu kroz život, kao što je to, uostalom, i on činio.

 
- Tata svaki dan poklanja, kod mene su svaki dan rođendani i svadbe. Koji savet ja da mu dam, bolje da se sam uči, kao i ja što sam. Zbog svadbe je uzbuđen sin, njegova je svadba, ja sam bio uzbuđen kad je moja bila, uzbuđeniji sam zbog izbora Pesme za Evroviziju. Bio sam uzbuđen kad sam se ja ženio, tri puta je bilo i dosta. Nisam ga ništa savetovao, njegov život je njegov problem, a ja samo mogu da ga podržim. Sa snajkom se slažem dobro, kad se vidimo, ne viđam se često ni sa sinom, a ne sa snajkom i njenima. Čujemo se telefonom ako nešto treba i tako. Ona je zaista dobra devojka - zaključio je folker.
 

Foto: printscreen/TVPink

 

 

Pljuvao, pa liže Aca se pravdao Sari Jo da zna ko je ona

Aca, koji stalno ističe kako on treba da predstavlja Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu, objašnjavajući da bi kao najpopularniji izvođač prikupio najviše glasova iz dijaspore, gostovao je u emisiji "Amidži šou" zajedno sa Sarom Jo, koju je ranije ismevao u medijima. Međutim, sada joj se lično pravdao da nije istina da ne zna ko je ona i da joj se zapravo divi.

- Na početku emisije moram da odagnam neke loše stvari kada je Sara u pitanju. Devojku znam, znam kakva je pevačica. Moram da kažem kako je bilo. Zvao me je novinar jedno jutro, spavao sam, onako budim se, pitao me šta mislim o Sari Jo, a ja u šali rekao: "Kakav jo-jo?" Znao sam da me pita za tebe, ali sam se našalio s njim, pa sam mu posle rekao da spavam i prekinuo mu vezu. Ispalo je da ne znam ko je Sara Jo, kako ne bih znao kad je devojka pevala ispred Skupštine. Slušao sam je kako peva, peva sjajno, naravno da sam slušao i njenu pesmu s kojom ide na takmičenje i stvarno mi se dopada, interesantna je - pravdao se Lukas.

 

Foto: ATA Images

 

 

NEKA ME RTS DISKVALIFIKUJE AKO IM PRAVIM PROBLEM

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da je tokom jučerašnje probe pred Pesmu za Evroviziju u studiju RTS na Košutnjaku izbila drama zbog pevača Ace Lukasa i njegovog tima folker se oglasio i za naš list rekao da to nije istina. Demantovao je glasine da su Italijanke koje nastupaju sa njim dobile poziv posle kog su u suzama napustile zgradu RTS.

- Te navode da ja pravim skandale na RTS tokom proba šire mediji koji žele da me uklone s ovog takmičenja, a ako sam ja stvarno takav kako tvrde, zašto me onda RTS ne diskvalifikuje? Pojedini mediji, a svi znamo koji, počeli su da konstruišu priču kako njima odgovara - rekao je pevač za Srpski telegraf, te naglasio da nijedna od devojaka iz grupe Kristal kvartet nije izašla u suzama iz studija, kako se pronela priča:

- Nije tačno da je plakala Italijanka, plakala je naša radnica koja je deo tima samo zato što ju je neko iznervirao. Što se tiče tog čuvenog poziva koji je dobila Italijanka, ja sam zvao da im kažem da se povuku sa probe zato što nije bilo sve urađeno onako kako sam ja hteo i, samim tim, nismo mogli ni da imamo probu. Kada su ispunili adekvatne uslove, moj tim i ja smo se vratili i održali probu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
david dragan meljanac

02.03.2022 21:41

Zar moze covek da bude tako gadan ,glup,bezobrazan, ali dobro on nije Srbin ,vidi se.