Zavirite u PAPRENO SKUP dom Seke Aleksić: Pevačica otkrila jedan detalj kuće za koji niko nije znao, vredan je kao jedan LUKS STAN u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić otkrila je jedan detalj njenog doma za koji niko nije znao, a njegova vrednost će vas šokirati!

Zavirite u PAPRENO SKUP dom Seke Aleksić: Pevačica otkrila jedan detalj kuće za koji niko nije znao, vredan je kao jedan LUKS STAN u Beogradu! (FOTO)

Foto: printscreen

Iako smo mnogo puta do sada imali prilike da vidimo određene detalje iz doma Seke Aleksić putem njenog Instagram profila, pevačica nikada nije detaljnije fotografisala porodičnu oazu koju je izgradila sa suprugom Veljkom Piljikićem.

 

 

Izgradnje vile o kojoj je kao devojčica maštala trajalo je oko godinu ipo dana, no čekanje se i te kako isplatilo.

 

 

Ono što je posebno interesantno, jeste činjenica da je Seka sve ideje o gradnji, izgledu i opremanju luskuzne vile sama dala, te je uz neizbežne savete stručnjaka izgradila svoje malo carstvo.

 

 

U kuci gde je sve uredila po svojoj meri Seki je zaista teško da izabere omiljenu prostoriju, pa ih ima nekoliko. Obožava kupatilo koje se prostire na čak četrdeset kvadrata i bukvalno je uređeno kao soba. U njemu su tepisi, starinska kada i ogromna tuš kabina.

Jedan detalj koji Seka neretko pokazuje u javnosti jesu skupocena kola, čija se vrednost procenjuje u visini cene jednog luks stana. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading