NEMA STIDA! Severina GOLIH grudi pored MALOLETNOG sina! (FOTO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

01.03.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici se ispod providne haljine naziru gole grudi dok je maloletni Aleksandar s njom.

NEMA STIDA! Severina GOLIH grudi pored MALOLETNOG sina! (FOTO)

Foto: ST/ Đ.Vukadinović, E-Stock

Severina

Pevačica Severina Vučković provodi se na Maldivima s prijateljicom Sonjom Dvornik, kojoj, kao profesionalnom fotografu, pozira razgolićena, očito ne mareći što je maloletni sin Aleksandar s njima.

Republika

Foto: Instagram

Severina sa sinom na Maldivima

Naime, ona je društvene mreže zatrpala fotkama i snimcima s egzotične destinacije, te izazvala salvu komentara zbog seksi izdanja, ali je posebno šokirala slikama na kojima joj se naziru gole grudi  ispod providne haljine dok dete stoji pored nje.

- Mnogi su oduševljeni njenim izgledom, ali se istovremeno pitaju i čemu to da se pred muškim detetom šeta tako bez brushaltera. Severina voli da privlači pažnju i bude provokativna, ali je ovog puta preterala. Nema smisla da tako razgolićena šeta pred sinom. Kako se ona oblači kad je sama, to je njena stvar, ali zbog dečaka bi trebalo malo da povede računa. Na prvom mestu je majka, ali očigledno da je njoj, pre svega, stalo da baš uvek privuče pažnju. U medijima izigrava brižnu majku, ali se često pogubi na društvenim mrežama, pa sama objavi tako nešto, na osnovu čega se najbolje može videti kakva je zapravo - kaže za naš list poznanik pevačice i podseća na to da su njena shvatanja malo slobodnija od ostalih.

Republika

Foto: Instagram

Severinine gole grudi se naziru ispod haljine

Deluje da se Severina na Maldivima potpuno opustila, te ne obraća pažnju na to šta će ko komentarisati. Ipak joj prijaju komplimenti kojima je obasipaju pratioci, sudeći po tome što ih redovno čašćava novim i sve provokativnijim objavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
ženska i ljudska prava

01.03.2022 13:56

Ostavite više ovu ženu na miru... Iz kog ste vi veka sa ovim mizoginim komentarima ? Da li su ovo neki plaćeni komentari i ko je taj "anonimni prijatelj" pevačice - njen bivši muž?

Anja

01.03.2022 14:04

Nema ona vremena da razmišlja o stidu ili provokativnoj odeći, jer da je mislila verovatno ne bi snimala filmove za odrasle, toliko o njenom moralu

Daffy Kangaroo

01.03.2022 20:44

Svaka pametna osoba koja Severinu zna, nece ni slovo ovog clanka o njoj procitati. Opste je poznato da nije stvar u tome sto se te stvari rade, vec ko ih radi ili u slucajevima kakav je ovaj ko navodno radi ili radi van granice normale. Dok Severina zbog svog porno video-snimka sebi odredjuje polugodisnji kucni pritvor i odlaze snimanje albuma zbog svojih golih fotografija(pitanje je da li su stvarne ili montirane), provokativne pevacice prave serije takvih izdanja i za njih se verovatno ne prica da su provokativne i da u tome preteruju-One su "Normalne". Cak i da je Severina inicijator isticanja svoje intime i nagog tela, ona time istice svoju prirodnu lepotu do punog izrazaja. Zapitajte se da li "Normalne" imaju ono sto ima i ona i okanite se sludjivanja onih koji ne znaju i podgrevanja mrznje prema njoj onima koji su vec sludjeni i koji je ne vole!!!

Daffy Kangaroo

04.03.2022 19:54

-Ko nesto nekome pripisuje, taj samog sebe opisuje. -Mozda joj je haljina prozirna, ali sigurno je foto-snimak slabijeg kvaliteta-Nemate dokaza! -A da li ovako "pljujete" i po Ceci i Karleusi ili ste se samo na Severinu ovoliko nameracili??? -Da li je slusate kako peva i sta recima iznosi u javnost ili samo trazite snimke njenog polugolog tela ne bi li je osudjivali? -Opste je poznato da se drvlje i kamenje baca samo po onima koji istinski vrede: -Njen bivsi muz Milan posteno zaradjuje veliku svotu novca koji je ulozio u tolike donacije i ne biva pljuvan. Nista cudno, jer da li se humanost ogleda iskljucivo u novcu???-Severina ne ulaze iskljucivo novac. -Ja i Severina smo u pogledu upoznavanja sa mrznjom potpuno suprotni: Dok ona ni kao mlada devojka nije znala sta je to mrznja, ja sam joj jos od samog rodjenja bio izlozen od strane takvih koji imaju smisao da pisu ovakve uvredljive i neljudske sadrzaje. Uprkos tome ona ima moju punu podrsku. -Ako pljujete Severinu, koga onda podrzavate-Podstrekivace na svadje; fizicka nasilja; provokacije; prevare i ostale neljudske poduhvate??? -Dislajkujte mi oba komentara ne vredjam se. To je pokazatelj da istina boli i da se vasa ne podudara sa pravom!