INTIMNA FOTKA Ere Ojdanića koja kruži internetom ŠOKIRALA JAVNOST: Ovakva golotinja nije viđena skoro, a svi gledaju pevaču samo dole i ne veruju šta vide! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala intimna fotka Ere Ojdanića nikada viđena!

INTIMNA FOTKA Ere Ojdanića koja kruži internetom ŠOKIRALA JAVNOST: Ovakva golotinja nije viđena skoro, a svi gledaju pevaču samo dole i ne veruju šta vide! (FOTO)

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Era Ojdanić otkako je na estradi pored toga što je vrhunski pevač, poznat je i kao najveći švaler koji ne preza ni od čega, kao i da bez dlake na jeziku govori o ženskom polu u intimnoj konotaciji.

Pevač se nikada nije libio da svoje ljubavničke sposobnosti iskorišćava na mladim devojkama, koje su pristajale na veze sa njim, pa čak i rado prihvatale da se slikaju sa njim u javnosti i obelodane vezu.

Širom zemlje pored svojih vokalnih sposobnostima bio poznat i kao švaler iako u poznim godinama uveliko, a sada je isplivala šokantna fotka selfija poznatog pevača.

 Postavlja se pitanje da li je slika nekome namenjena ili se Era slikao za svoje potrebe, za sada nije poznato, ali da je po društvenim mrežama počela da kruži polunaga slika pevača, koji pozira sa osmehom na licu, očito oduševljen svojim izgledom u osamdesetim godinama je više nego evidentno.

Republika

Foto: printscreen

Era Ojdanić pozira

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading