Isplivala fotka Isidore Bjelice pre smrti: Ćerka VIla Pajkić RASPLAKALA sve svojim potezom, ovaj prizor razara srce! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vila Pajkić podelila je fotografiju svoje majke Isidore Bjelice na Instagramu, koja je mnoge raznežila.

Isplivala fotka Isidore Bjelice pre smrti: Ćerka VIla Pajkić RASPLAKALA sve svojim potezom, ovaj prizor razara srce! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ćerka spisateljica Isidore Bjelice, Vila Pajkić i te kako je popularna na društvenim mrežama, a da je uspešna, govore i njeni životni uspesi koje ređa jedan za drugim. Poznato je da je Vila bila baš vezana za majku Isidoru, te da joj je njen odlazak baš teško pao. Vila je neko ko ne voli da se mnogo eksponira u javnosti, zato je svaka njena objava na društvenim mrežama propraćena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

 

Na Instagram storiju Pajkićeva je podelila fotografiju sa majkom Isidorom i bratom Lavom iz detinjstva. Svis u primetili da je tada Isidora izgledala baš drugačije, a Vila se prisetila starih dana koje je provela sa majkom. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV BK telecom / BK televizija Karic

Isidora Bjelica biografija

 

Podsetimo, Isidora Bjelica je imala samo 53 godine kada je preminula od raka. Pre toga je javno pričala o ovoj bolesti sa kojom se lavovski borila.

Republika

Foto: Instagram.com

Isidora Bjelica i Vila Pajkić

 

Književnica se godinama borila protiv karcinoma, a na lečenje je išla i u Švajcarsku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

 

- Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka. Živimo u strašnom vremenu, da kad nemaš novac za lečenje - umireš. Ja sam bila na ivici da umrem ćutke, ne priznavši da posle dve i po godine nemam više novca za lečenje, ali onda sam shvatila da nemam pravo na to zbog dece...- Rekla je svojevremeno Isidora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading