VERILA SE ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA? Đina objavila fotku, fudbaler Zvezde je JAVNO zaprosio! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Harisa Džinovića, Đina zaprošena je od strane zgodnog fudbalera Crvene Zvezde.

VERILA SE ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA? Đina objavila fotku, fudbaler Zvezde je JAVNO zaprosio! (FOTO)

Foto: printscreen

Đina Džinović

Popularni pevač Haris Džinović i supruga Melina imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a za naslednicu mnogi tvrde da je prava lepotica na mamu.

 

 

Đina je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je otkrila da je u vezi sa fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Sudeći po fotografijama, par i te kako uživa u ljubavi, što se ne libe i da javno pokažu. Đina je objavila nekoliko fotografija sa svojim dečkom, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste stiker prstena koji je objavila uz njih. Prsten izgleda kao dijamantski, verenički, iako Đina nije objasnila da li je zaista rekla "da" svojoj jačoj polovini.

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović verena?

 

To nije sprečilo pratioce da lajkuju njihove slike, srećni zbog ljubavi ovo dvoje mladih ljudi, a da pevačeva ćerka nije zaključala mogućnost za objavljivanje komentara, sigurni smo da bi dobila i mnogobrojne čestitke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading