Istina o Karleuši i Ceci OTKRIVENA: Pevačica progovorila o njihovom odnosu, ove detalje niste znali! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2022

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otkrila pravo lice Jelene Karleuše i Cece Ražnatović!

Istina o Karleuši i Ceci OTKRIVENA: Pevačica progovorila o njihovom odnosu, ove detalje niste znali! (FOTO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Pop zvezda Marija Šerifović iskreno je govorila o odnosu sa muzičkim zvezdama Cecom Ražnatović i Jelenom Karleušom i otkrila koja od njih joj više prija i sa kojom je bliža.

Naime, nakon što je Jelena napustila žiri Zvezda Granda, Ražnatovićeva je od sptembra ove godine novi član žirija, a Marija ranije nije govorila koja joj bliža ističući da još nije prošlo dovoljno vremena kako bi uporedila saradnju sa njima.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Marija Šerifović

 

Na pitanje da li je Jelena ili Ceca njena "šoljica čaja", Marija je odgovorila:

- Radi se o tome da su to dve potpuno različite osobe, možda mi je i dan danas Jelena bliža u smislu vremena koje smo provele zajedno, cirkusa koje smo pravile. Ceca je potpuno drugačija žena, mirna, staložena, ima svoj način funkcionisanja, svoj humor.

- Potpuno je normalno da i publika tako reaguje na promenu, nekome je to super, nekome nije. Što se mene lično tiče, nezahvalno je da komentarišem, jer trenutno sam u žiriju sa Cecom, još koliko godina ću biti - ne znam, a zaista ne želim da ulazim u konflikt bilo koje vrste, jer ne osećam potrebu - rekla je Marija i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

 

- Jelena mi je bila i drugarica i prijateljica i to je i dan danas, sedela sam sa njom 5 godina u žiriju, sada je došla žena sa kojom ona ima konflikte kakave već ima, takođe, u to ne želim da ulazim. Na početku i na kraju svega toga sve je to šoubiznis i naš posao, nema potrebe da postoje konflikti bilo kakve vrste.

- Ceca je novi član žirija, gledanost govori o tome dovoljno, tako da je to jedan fer i racionalan odgovor - zaključila je Šerifovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dragance

28.02.2022 01:23

Bar smo postedjeni Karleusinog primitivizma

pa ovako

28.02.2022 03:23

Karleusa je znala kojoj se crkvi treba moliti - a to je Marija Serifovic. Da bi uspela.

Dr

28.02.2022 14:37

@pa ovako - Jelena K je tri koplja ispred Marije Šerifović u svakom pogledu - izgledu , karizmi , Jelena je žena , majka , kraljica i tu nema nikakvog poređenja sa Mariom iliti Marinkom - šta li je već sorry

Odgovori 6 11