Zvezda Granda BRUTALNO PRETUČENA ispred kafića: Oborili je na zemlju i udarali PENDREKOM, hItno prevezena u BOLNICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretučena Marina Radosavljević ispred kafića!

Zvezda Granda BRUTALNO PRETUČENA ispred kafića: Oborili je na zemlju i udarali PENDREKOM,  hItno prevezena u BOLNICU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

 

Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je sinoć u Vrnjačkoj Banji.

Naime, kako je napisala u svom postu, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca. Kaže da su prskali suzavcem, oborili na zemlju i udarali pendrekom. Slučaj je prijavljen i radi se na rasvetljavanju.

Republika

Foto: youtube.com

Marina Radosavljević pretučena!

 

Marina je napisala da se sve dogodilo sinoć oko 19.30 sati nakon što se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da ima nastup.

- Izašla sam iz auta, a onda su me dvojica krupnijih muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije napali. Jedan od njih nespretno je prskao suzavcem, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva - napisala je Marina.

 

 

Kaže da se ovakve nemile stvari se dešavaju ženi, nečijoj ćerci, sestri... pa tek onda pevačici.

- Bespomoćno sam ležala na podu i gledala kako blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji? Osećam se razočarano i nezaštićeno - napisala je Marina.

Kako saznaju beogradski mediji, policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca, a Marina nije bila dostupna za izjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading