PUKLA BRUKA! OSVANULA ŠOKANTNA PREPISKA PORODICE BARBARE BOBAK: SRAMOTNO ismejavali RAT U UKRAJINI, ZGROZILI JAVNOST (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da Barbara svojim ponašanjem šokira javnost, a ovaj put je zaista preterala!

PUKLA BRUKA! OSVANULA ŠOKANTNA PREPISKA PORODICE BARBARE BOBAK: SRAMOTNO ismejavali RAT U UKRAJINI, ZGROZILI JAVNOST (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Rat u Ukrajini besni, a dok ceo svet strepi da se sukobi na istoku ne prošire i na ostatak sveta, članovi porodice Barbare Bobak se sprdaju sa dešavanjima koja trenutno remete planetu.

Naime, pevačica je objavila na svom Instagramu prepisku oca, majke i brata dok uveliko komentarišu dešavanja u Ukrajini i razbesnela, kako pratioce, tako i ljude koji su veoma pogođeni ovom katastrofom.

- Konzilijum za invazije je zaseo - napisala je Bobak uz objavljen stori prepiske na Vajber grupi koju vam prenosimo u celosti.

Republika

Foto: Instagram

Skandalozna prepiska porodice Barbare Bobak

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Barbara svojim ponašanjem šokira javnost, a uzevši u obzir da je ona javna ličnost, javnost je saglasna da bi trebalo malo više da vodi računa šta priča i piše na svojim društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading