Čolina ćerka DANIMA plače i GRCA u suzama: Una Čolić neutešna zbog oca - Kako ću ja bez tebe? (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una Čolić strahuje za život oca Zdravka Čolića!

Čolina ćerka DANIMA plače i GRCA u suzama: Una Čolić neutešna zbog oca - Kako ću ja bez tebe? (FOTO)

Foto: Instagram.com/unacolic/Promo foto

Pevač i jedna od najvećih muzičkih zvezdi Zdravko Čolić, uspeo je da svoj privatan život sačuva daleko od očiju javnosti. No, to nije slučaj sa njegovom ćerkom Unom Čolić, koja je i te kako popularna na društvenim mrežama, a njene objave se nedeljama komentarišu. Osim lepote koju poseduje, Čolina ćerka privlači pažnju i njenim načinom života koji vodi. 

Međutim, ono što je kod Une izazvalo strah, jeste očevo zdravlje od kada je počela pandemija koronavirusa, pa se tako uplašila da će ostati bez njega. Izvor za medije otkrio je da je Una izuzetno vezana za oca, zbog čega strahuje da će se desiti ono najgore. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Una Čolić

 

– Una je baš vezana za oca. U stvari obe ćerke obožavaju Čolu jer im sve popušta i slab je na njih, ali Una nekako baš strepi jer je i prvo dete, i zrelija je. Ova mlađa je isto tako brižna, ali je opuštenija – priča izvor Scandala! i dodaje:

– A od kada traje korona, Una je kao na iglama. Samo plače i ponavlja: Bojim se! Kako ću ja bez mog tate! Ovo mora da stane, želim naš stari život, dosta je mera i opreza – prepričava izvor i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com/unacolic

Una Čolić Instagram

 

– Istina, Čola po godinama spada u rizičnu grupu, ali on zdravo živi, trenira, kreće se i sada se čuva virusa. Devojka malo i paniči, ali to je sve normalno kad su ćerke u pitanju. Mada je ona i u pravu, valjda će ovo sve da prođe uskoro – zaključio je izvor za Scandal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (10)

Loading
Ujko

28.02.2022 02:38

Nešto ova lići...

Odgovori 14 6
Ne placi

28.02.2022 02:43

Ne oplakuj zivog i zdravog oca! I vadi iz ruku tu bednu spravu, koja pokazuje narodu tvoje grudi i bedra! Zar te nije tvog ljubljenog tate stid?

Odgovori 68 26
Irena

28.02.2022 13:38

@Ne placi - Bravo za komentar!

Odgovori 20 9
Montenegrina

28.02.2022 03:01

Džizs. Pa zdrav je.

Odgovori 26 13