NINO OSTAVIO MALU DŽEHVU? Pukla tikva, otkriveni svi detalji raskida, pevačica kao puštena s lanca? (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekuliše se da je Nino Čelebić navodno raskinuo vezu sa Teodorom Džehverović!

NINO OSTAVIO MALU DŽEHVU? Pukla tikva, otkriveni svi detalji raskida, pevačica kao puštena s lanca? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Iako je za praznike doputovao iz Brazila da bi sa svojom devojkom, poznatom pevačicom Teodorom Džehverović proveo Novu Godinu, dečko Nino Čelebić nedavno je ponovo morao da napusti Srbiju a samim tim i svoju devojku. Otkad je otputovao ponovo u Brazil zbog košarke, mnogi spekulišu da Teodora živi kao puštena s lanca.

Republika

Foto: prinskirin/tviter

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

 

Nekada zakleta plavuša, potuno je promenila imidž. Sada fura crvenu boju, a mnogi je zbog ove drastične promene nisu prepoznali. Sletela je na aerodrom nakon svog nastupa, u potpuno kežual stilu u kakvom nismo navikli da je viđamo. Kako smo primetili, pevačica je ovom prilikom bila malo i nervozna i uopšte joj nije bilo drago kada je videla da je na meti fotoreportera.

 

 

Odmah je počela nervozno da korača pa je sela u prvi taksi i uputila se ka stanu. Pre toga je nekome slala poruke dok je sedela na klupici, a možda je čekala nekoga da dođe po nju pa je bila nervozna što se nije pojavio…

Budući da njen dečko Nino gradi karijeru van granica Srbije, kao da je veza na daljinu mnogim parovima teško održoiva, čini se da njih dvoje odlično plivaju u ovoj priči. Nedavno, lepa Teodora se osvrnula na to šta je  najbitnije u vezi da bi opstala.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

 

– Bitno je razumevanje, debela volja i želja i na kraju dana, kako Bog kaže, tako će biti. Ne volim da pričam o stvarima koje nisam osetila na svojoj koži, pa ću vam jasan odgovor dati kada bude otišao – objasnila je tada pevačica koja i dalje uživa u ljubavi s Ninom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading