ŠOKANTNO OTKRIĆE PRED SAMU BEOVIZIJU: Aca Sofronijević doneo DRASTIČNU ODLUKU nakon SKANDALOZNE INFORMACIJE, koja će PROMENITI TOK DEŠAVANJA!

Autor:

Zabava

25.02.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević je dobio informaciju gde neće moći njegov ceo orkestar da učestvuje, pa je jedva odlučio ko će nastupati!

ŠOKANTNO OTKRIĆE PRED SAMU BEOVIZIJU: Aca Sofronijević doneo DRASTIČNU ODLUKU nakon SKANDALOZNE INFORMACIJE, koja će PROMENITI TOK DEŠAVANJA!

Foto: www.youtobe.com/youtube.com/ Zenska Tv

Aleksandar Sofronijević se ove godine se takmiči na Beoviziji, a kao što je poznato njegov orkestar broji mnogo talentovanih ljudi, te se zbog toga prvi put našao u problemu budući da pravila nalažu da se na sceni može naći samo šestoro ljudi.

- Zaista jeste problem, nekako smo se dogovorili, gledali smo ko kod kuće ima najviše obaveza, a ko najviše slobodnog vremena, a da to ipak scenski bude kako treba. Jedva smo se odlučili za naš šestoro- priznao je Aleksandar za Grand news i dodao da mu nije bilo nimalo lako.

Republika

Foto: Dejan Milićević

Aca Sofronijević i Boban Rajović

 

Otkrio je kako kolege reaguju na njegovu pesmu.

 Iskreno, neki moji muzički uzori koji su slušali pesmu ocenili su je kao je kao jedno zaista malo umetničko delo, kao prelepu muziku koja ima svoj smisao i ozbiljnu muzičku vrednost. Vidim i po komentarima da je to zaista prihvaćeno. Možda nemamo mnogo pregleda u odnosu na ostale izvođaće, ali je nesumnjivo da je to kvalitetna pesma. Ovako smo mi želeli da se predstavimo kao muzičari, ovo je samo početak nečega što ćemo mi da radimo u studiju. Biće mnogo pesama koje mi volimo da sviramo i da pevamo- istakao je Sofronijević, a prenos Grand News.

Inače, Sofronijević je već izvesni period u vezi sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk koja mu je velika podrška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading