SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE MOLILA DA VEZA SA VANJOM TRAJE VEČNO, A ONDA SE ODJEDNOM DESIO ŠOK: Isplivali svi detalji u javnost, EVO ŠTA SE DESILO!

Autor:

Zabava

25.02.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić je otkrila da se molila da veza sa ginekolog traje večno, ali da ne zna koliko će da traje zapravo!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE MOLILA DA VEZA SA VANJOM TRAJE VEČNO, A ONDA SE ODJEDNOM DESIO ŠOK: Isplivali svi detalji u javnost,  EVO ŠTA SE DESILO!

Foto: youtube.com/printscreen

Otkada je posle smrti supruga Slobodana Snežana uplovila u vezu sa Vanjom Miloševićem, o Snežaninoj novoj ljubavi ne prestaje da se priča. Ona i pet godina mlađi ginekolog u početku su skrivali svoju romansu, da bi pošto je sve već dospelo u medije dali poneku izjavu o svojoj vezi.

– Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i devojka, to je smešno. Da je trebalo da se venčamo mi bi to uradili. Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji ni jedan razlog da se venčavamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to da traje sami Bog zna. Ja ću se moliti da to bude večno – rekla je Snežana jednom prilikom, a piše Svet.

Iako je porekla da će biti venčanja Đurišićka nije želela da otkriva da li živi s Vanjom, no,  paparaco ih je „ulovio“ i ispostavilo se da se poznati ginekolog uselio u pevačicinu kuću u Jajincima.

Poznato je da je Đurišićka veoma vezana za kuću koju su ona i njen suprug odavno napravili, te da ništa ne bi menjala za mir koji ima u Jajincima, te zbog toga nije želela da se preseli u Vanjin stan.

Oni, kako se ispostavilo, žive jedan sasvim običan, normalan život, obavljaju svoje poslovne obaveze, a ne zapostavljaju ni poslove oko kuće, za koje je, čini se, zadužena Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading