ĆERKU LUNE ĐOGANI SAHRANILI, MILJKOVIĆ U POLICIJI: Morbidne i jezive UMRLICE kruže internetom poznatih ličnosti, MUP se HITNO OGLASIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morbidne i jezive umrlice poznatih ličnosti kruže internetom!

ĆERKU LUNE ĐOGANI SAHRANILI, MILJKOVIĆ U POLICIJI: Morbidne i jezive UMRLICE kruže internetom poznatih ličnosti, MUP se HITNO OGLASIO! (FOTO)

Foto: instagram.com

Poslednjih dana na društvenim mrežama kruže fotografije lažnih umrlica, na kojima se nalaze Ivana, Ksenija i Sanja, članice grupe "Hurricane", ali i maloletna ćerka Lune Đogani.

Na fotografijama sramnih i bizarnih umrlica navode se lažni datumi smrti pomenutih osoba, a ono što je možda i najbizarnije je što je kreator istih, maloletnoj ćerki Lune i Marka Miljkovića, Miji Miljković, čak napravio i sliku spomenika.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Video sam to i stvarno nemam reči kojima bih mogao da opišem osobu koja stoji iza takve stvari. Slučaj sam prijavio pre dva meseca. Iako su mi još tada obećali da će slučaj biti rešen, a autor iste biti adekvatno kažnjen, to se izgleda nije dogodilo. Od moje prijave me više niko nije kontaktirao - rekao je Miljković za Telegraf.rs.

 

Iz MUP-a su saopštili za Telegraf da do sada nisu imali prijava o ovom slučaju. Kako su dalje naveli, slučaj je sada prosleđen Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

- Takvim bolestima treba stati na put i iskreno se nadamo da hoće. Nemamo dalji komentar o ovom slučaju - izjavile su za Telegraf JETSET članic grupe "Hurricane".

Republika

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

 

Osim pomenutih imena, na lažnim umrlicama našla su se imena i fotografije članova porodice pevačice Teodore Džehverović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading