KARLEUŠA ZA SAJTOVE ZA ODRASLE! Pevačica DEGUTANTNOM GOLOTINJOM zgrozila javnost, IMAŠ LI ŽENO MERE? (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelana Karleuša spremna da bude deo sajtova za odrasle.

KARLEUŠA ZA SAJTOVE ZA ODRASLE! Pevačica DEGUTANTNOM GOLOTINJOM zgrozila javnost, IMAŠ LI ŽENO MERE? (FOTO)

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša ne prestaje da šokira svojim objavama na društvenim mrežama, a njen po*nografski sadržaj svakodnevno zgrožava javnost, kojoj nikako nije jasno kakav to primer samoprozvana diva daje svojim dvema maloletnim ćerkama?!

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša Instagram

Ona je sada objavila niz fotografija na kojima je obažena ili joj evenutalno kanapi koje naziva tangama prekrivaju intimne delove. Bez trunke blama i srama pokazuje svoje međunožje i obline, te se samo čeka trenutak kada će osvanuti na sajtovima za odrasle, jer kako je krenula predstavlja odličnu zanimaciju za muški pol.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša se ponovo skinula

Kako ima dve maloletne ćerke, postavlja se i pitanje da li zaista misli da im daje pravi primer ili joj ništa nije bitnije od broja pratilaca na društvenim mrežama i pokojeg pozitivnog komentara za koji očigledno živi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ko nema u glavi

24.02.2022 13:51

Ko nema u glavi, ima u zadnjici i grudima! Mada, izlgeda da ona ima i u glavi, i u zadnjici, i u grudima! A, i u novcaniku!

Dragan

24.02.2022 13:56

meni nije jasno zasto stavlja i te tanga-kanape? jeco duso, videli smo sve to kad je onomad oganj vrani objavio cudo nevidjeno. sto manje imas za pokazati sve vise pokazujes.

fu

25.02.2022 12:49

Ljudi. Pa kurva je uvek kurva. A ona je to i dokazala. Zalosno je ovakvim propalitetima,posvecivati ovakvu paznju,i pisati o njima.