JA NE KOPIRAM, JA SAMO ĆAPIM: Svi bruje o istom stajlingu Cece i Anastasije, a pevačica sve IZNENADILA ODGOVOROM, spomenula i Bogdanu!

Autor:

Zabava

24.02.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako su u toku snimanja najgledanijeg muzičkog šoua u regionu "Zvezda Granda", sve oči su uprte odevne kombinacije članica našeg žirija.

JA NE KOPIRAM, JA SAMO ĆAPIM: Svi bruje o istom stajlingu Cece i Anastasije, a pevačica sve IZNENADILA ODGOVOROM, spomenula i Bogdanu!

Foto: Republika.rs

O stajlingu Cece Ražnatović dosta se komentarisalo, a pravi bum je nastao kada se njena ćerka Anastasija pojavila u jako sličnom izdanju u jednoj emisiji.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Anastasija Ražnatović

Ona je tada otkrila kako je majci ranije najavila šta je isplanirala da obuče, kao i da je ta situacija iznervirala. Pre početka današnjeg snimanja, Ceca je otkrila svoju stranu ove priče.

- Nije se Anastasija svađala, meni je to bilo jako duhovito jer ona kada je videla fotografije rekla je: "E, super skinula si mi stajling", ja kažem: "Majke mi, nisam znala". Hoće to kada imate dve javne ličnosti u kući, pa vam se dešavaju takve stvari - odgovorila je Ražnatovićka, pa se našalila i na opasku da iskopirala.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

- Ne iskopiram, nego ćapim - sa osmehom je rekla članica žirija, pa dodala kako nema potrebe da krade odeću jer je sve u njenoj kući.

Pripadnici sedme sile nisu odleli da je ne pitaju za odnos sa bivšim dečkom Bogdanom Srejovićem, a njenoj reakciji niko se nije nadao.

- Bogdana je moja snajka i ona živi sa mnom - odlazeći je odbrusila Ceca, prenosi GrandOnline.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading