OVO SU SVI DETALJI TAJNOG VENČANJA PETRA GRAŠA: Pevač imao dva kuma, Hana Huljić je nosila NJENU venčanicu, a nećete verovati ko je uhvatio bidermajer!

Autor:

Zabava

23.02.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo sve detalje tajnog venčanja Petra Graša i Hane Huljić.

OVO SU SVI DETALJI TAJNOG VENČANJA PETRA GRAŠA: Pevač imao dva kuma, Hana Huljić je nosila NJENU venčanicu, a nećete verovati ko je uhvatio bidermajer!

Foto: petargrasoofficial/instagram.com/printscreen

Petar Grašo i Hana Huljić su stali na ludi kamen u subotu, a od tada ne prestaju da izviruju nove informacija o ovom tajnom venčanju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Petar Grašo i Hana Huljić

Petar i Hana su se odlučili za intimno venčanje bez puno zvanica, a pevaču su kumovi bili Dino Rađa i slovenački kuvar Tomaž Kavčič, a Dino je na svom Instagram nalogu odgovorio na nekoliko pitanja obožavaoca, a jedno među njima je bilo i glavno pitanje: "Ko je uhvatio Hanin bidermajer".

Republika

Foto: Starsport

Dino Rađa, kum Petra Graša

- Baba Milka - našalio se Dino, a potom je i otkrio da je u stvari Danijela Martinović otišla od Petra, i da ne treba niko da je žali zbog venčanja, piše Kurir. 

Mnogi su osudili pevača jer je za kratko vreme ostavio Danijelu nakon 24 godine, uplovilo sa 24 godina mlađom Hanom i napravio joj dete, a ubrzo je i oženio, a sve to je Danijela pokušavala da nagovori pevača godinama.

Republika

Foto: petargrasoofficial/instagram.com/printscreen

Danijela Martinović i Petar Grašo

Njihovi roditelji su prisustvovali ceremoniji, uključujući i Tončija Huljića, pa tako možemo videti da između njih nema zle krvi. Međutim, svima je bilo zanimljivo to što je Hana nosila venčanicu brenda čije je zaštitno ime upravo Danijela Martinović, mada se niko nije obazirao na ovaj detalj.

Kada su se venčali, oni su izašli ispred crkve gde su se slikali, a potom su se uputili ka proslavi. Iako je mladin stomak do zuba, ovo je nije sprečilo da igra i lumpuje do jutra, a Petar je samo nekoliko dana pred venčanje govorio o sadašnjoj supruzi:

- Dogodila se ljubav. Ljubav treba da se događa, a ne da se planira, o njoj ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovek treba da gaji sam u sebi, ne treba se razmetati time. Da, postoji ljubav. Da, događa se jedan predivan period života sa osobom koja ti tog trenutka znači najviše i s kojom planiraš da se prepustiš i ploviš - poručio je pevači i i dodao:         

- Zahvalni smo na svakom koraku koji se dogodio ka nama. Malo nam je smešno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lepih priča... Ali ja ću se i dalje truditi da čuvam svoju privatnost, jer želim da ljudima bude bitna pesma, a ne moja spavaća soba - rekao je Grašo nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kukavci

23.02.2022 11:23

Kako vas nije sramota...stomak do zuba...lumpovanje...odvratni ste...Njihovo venčanje, njihov život, a vi možete samo da pozelenite od zavisti...