BIVŠI RIJALITI UČESNIK ŽESTOKO ISPROZIVAO PETRA GRAŠA I HANU HULJIĆ: Dotakao se zvanica i mladine venčanice, a onda je spomenuo pevačevu bivšu suprugu! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neven Ciganović je žestoko isprozivao pevača Petra Graša i njegovo venčanje sa Hanom Huljić.

BIVŠI RIJALITI UČESNIK ŽESTOKO ISPROZIVAO PETRA GRAŠA I HANU HULJIĆ: Dotakao se zvanica i mladine venčanice, a onda je spomenuo pevačevu bivšu suprugu! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Petar Grašo i Hana Huljić, ćerka pevača Tončija Huljića, su izgovorili sudbonosno "da" i zakleli se na večnu ljubav u crkvi Svetog Dominika u Splitu pre dva dana.

Republika

Foto: instagram.com/nevencigi

Neven Ciganović, bivši rijaliti učesnik

Sada se bivši rijaliti učesnik i influenser, Neven Ciganović, oglasio na jednoj društvenoj mreži pa je tako rešio da komentariše modne izbore novopečenih mladenaca.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Objava Nevena Ciganovića

- Nisam mislio uopšte da se oglašavam povodom Grašine i Hanine svadbe, jer sam i previše bio 'uzbuđen' oko sinoćnje Dore. Na kraju se to uzbuđenje na moju žalost pretvorilo u tugu, a tužnija od same Dore sinoć je jedina bila Danijela Martinović. Ta gorčina koju mi je ostavila ta kišna subotnja noć me podstakla da bacim oko na fotke venčanja koje uprks tome da smo tek u Februaru svi mediji uporno zovu 'venčanjem godine'. Iako sam ja pod 'venčanjem godine' uvek zamišljao neku svadbu na kojoj bi se okupile poznate javne ličnosti ne samo iz naše zemlje već i celog regiona, a ne tek grupica zvanica koja jedva da je napunila pola restorana - piše Neven i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Objava Nevena Ciganovića

- Sad treba da napišem i par reči o mladencima, a da pritom pokušam izbeći ječmenac ili ti ga čmičak kako ga kod nas na jugu zovu. Mladina venčanica je sama po sebi bila lepa, shvatio sam da se radi o nekom vintage điru 40-ih, s primesama 60-ih koje pak furaju na 80-te (malo u stilu Eden & Cruza iz Santa Barbare). Meni lično se nije svidio materijal koji me je više podsećao na firange odnosno zavese nego li na skupu čipku, a i duge satenske rukavice su mi bile potpuno suvišne. Mlada mi je u toj venčanici izgledala poprilično infantilno (kao da se stalno potencira ta njihova razlika u godinama) iako se radi već o zreloj ženi koja je zašla u 30. Podsetila me na one starinske viktorijanske porcelanske lutke koje su tako uvek upakovane u neku slatku haljinicu sa volanima, a uvojci kose bi im bili besprekorno zaglađeni u savršene uvojke. U svakom slučaju šaljem iskrene čestitke mladencima - napisao je za kraj, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading