KNJIGA VESNE VUKELIĆ VENDI NAPRAVIĆE ŽESTOK POTRES NA ESTRADI: Obelodanjuje sve činove okultizma pevača koji se bave crnom magijom(VIDEO)

Autor:

Zabava

23.02.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi napisala je knjigu o kojoj otkriva sve tajne crne magije na estradi!

KNJIGA VESNE VUKELIĆ VENDI NAPRAVIĆE ŽESTOK POTRES NA ESTRADI: Obelodanjuje sve činove okultizma pevača koji se bave crnom magijom(VIDEO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Pevačica i skandal-majstor Vendi je gostovala u jednoj popularnoj emisiji, gde je obelodanila da uskoro izlazi njena nova knjiga "Misterija crne žene" koja se bavi crnog magijom i okultizmom, koje su kako ona tvrdi "rak" ovog društva, a koji izjeda i oduzima živote.

Pevačica je otkrila detalje svoje nove knjige, pa samim tim i otkrila da se mnogo njih sa estrade bave crnom magijom, pa završe u kanalu.

- Uskoro izlazi moja knjiga "Misterija crne žene", završene su korice, knjiga se štampa. Pisala sam je i srcem i dušom i prilično sam je dugo pisala zbog svojih obaveza. To je roman kakav do sada nije napisan, ne mislim da potcenjujem druge da li je bolji ili ne, ali na taj način predstavljanja raka koji nas izjeda, odnosno magija i vradžbine, tiče se okultizma jeste nešto što je u ovoj knjizi objašnjeno. Tajna veštičarenja, tajna veštičijeg društva i kako oni zapravo uzimaju ljudske živote. Što se tiče estrade, na njoj mogu da opstanu samo oni koji se bave magijom, naravno završiće u kanalu ili oni koji rade za Boga, a njih je samo dvoje troje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading