AUTOMOBIL SE ZAKUCAO U STUBOVE NAPLATNE STANICE: Pevačica doživela stravičnu saobraćajnu nesreću, OTKRIVENI NOVI DETALJI ŽIVOTNE DRAME!

Autor:

Zabava

22.02.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja je pre 9 godina doživela stravičnu saobračajnu nesreću, sad je progovorila o traumama1

AUTOMOBIL SE ZAKUCAO U STUBOVE NAPLATNE STANICE: Pevačica doživela stravičnu saobraćajnu nesreću, OTKRIVENI NOVI DETALJI ŽIVOTNE DRAME!

Foto: Republika.rs

Pre devet godina u ovo vreme Vanja Mijatović je ležala u bolnici, nakon jezive saobraćajne nesreće koja se dogodila Stefanu Petrušiću, Ani Sević i njoj na auto-putu od Novog Sada ka Beogradu.

Nakon toliko godina Mijatovićeva je otkrila da i dalje oseća snažne emocije kada prođe pored mesta gde se desila ova nezgoda, piše Espreso.

– Skoro sam prolazila tim delom auto-puta gde se desila ta saobraćajka. Tresem se kada god vidim to mesto - rekla je Vanja.

Ova Zvezda Granda je otkrila šta je promenila u svom životu nakon te tragične situacije.

Republika

Foto: Republika.rs

Vanja Mijatović

 

– Mnogo sam smirenija nakon tog udesa. Mnogo drugačije gledam na život. Mnogo više cenim neke sitnice u životu. Ne nerviram se zbog nekih gluposti kako sam nekada. Često pomislim kako bi moj život bio mnogo drugačiji da je ta saobraćajka ostavila veće posledice na moje zdravlje. Na sreću nemam posledica. Ali uvek pomislim na to kada, dok sam se oporavljala, nisam mogla ništa da radim, da se pokrećem, da je mama morala da mi pomaže i hvala Bogu što se na kraju sve dobro završilo.

Podsetimo, u noći 21. na 22. februar automobil, kojim je tada upravljao Stefan Petrušić, se zakucao u stubove naplatne stanice koja tada još nije bila završena i nije bila ni osvetljena.

Na istom mestu nekoliko dana kasnije nakon ove nezgode je čak i poginula jedna osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading