SKANDALOZNE TAJNE IZ DOMA KARLEUŠE I TOŠIĆA: Niko nije ni sumnjao ŠTA SE SVE IZDEŠAVALO, a sada je otkriveno, OVA BRUKA MORA BITI OPRAVDANA!

Autor:

Zabava

21.02.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale tajne iz doma Karleuše i Tošića!

SKANDALOZNE TAJNE IZ DOMA KARLEUŠE I TOŠIĆA: Niko nije ni sumnjao ŠTA SE SVE IZDEŠAVALO, a sada je otkriveno, OVA BRUKA MORA BITI OPRAVDANA!

Foto: Instagram.com

Otkada je, početkom godine, prijavila muža za nasilje u porodici, Jelena Karleuša i Duško Tošić glavna su tema svih domaćih medija.

U poslednje vreme o njima se pišu ne baš prijatne stvari, pa se mnogi ni ne sećaju da su nekada važili za jdan od najlepših i najskladnijih parova.

Ljubav Jelene Karleuše i Duška Tošića, tada mladog reprezentativca Srbije i fudbalera francuskog Sošoa, saznali smo u avgustu 2006. godine, kada je obelodanjeno da su srećno zaljubljeni.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Samo mesec dana nakon što je okončala kratkotrajnu vezu sa jednim beogradskim biznismenom  Jelena Karleuša pala je na šarm Duška Tošića, pisalo se tada. Govorilo se i da je fudbaler danima obigravao oko pevačice i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi.

Pošto je važila za najpoželjniju devojku sa javne scene, Tošić je imao debelu konkurenciju, jer su, po pisanju medija pevačicu pokušavali mnogi da osvoje. Među njima bili su i njegovi saigrači iz reprezentacije, a šuškalo se da je golman Vladimir Stojković bio potpuno odlepio za njom, da joj je slao poruke i cveće, ali da ga je ona ignorisala. Ipak, Duško je očigledno imao ono što drugi nisu.

Već na samom početku veze, par je provodio svaki slobodan trenutak zajedno, a Jelena je često boravila u Francuskoj, gde je Duško igrao.

Ona je u to vreme viđena kako u društvu predsednika Tošićevog tadašnjeg kluba iz VIP lože prati jedan meč, a pisalo se i da je Duško toliko zaljubljen da je jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku.

I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj da koji je inicirao njihovu priču.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

– Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – rekla je JK jednom prilikom.

– On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.” – rekla je tada pevačica  i dodala:

– Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde – ispričala je Jelena.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Dve godine kasnije, njih dvoje su se venčali, a ubrzo su stigle i njihove ćerke Atina i Nika.

Zajedno su prošli mnoge izazove, a uprkos svemu, ostali su zajedno. Jelena je jednom prilikom priznala da se i ona, baš kao i sve druge žene, zalagala da brak opstane.

– Petnaest godina se borim da sačuvam brak. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje – rekla je pevačica nedavno, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading