IZBIO ŽESTOK HAOS U DOMU AL DINA: Pevač se sa suprugom FIZIČKI OBRAČUNAO, ona NASRNULA na njega I BRUTALNO GA PRETUKLA, DETALJI KOJI SU ZGROZILI SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Dino progovorio o mučnom periodu života sa suprugom koja ga je pretukla!

IZBIO ŽESTOK HAOS U DOMU AL DINA: Pevač se sa suprugom FIZIČKI OBRAČUNAO, ona NASRNULA na njega I BRUTALNO GA PRETUKLA, DETALJI KOJI SU ZGROZILI SVE! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pevač Al Dino pre par godina šokirao je javnost priznanjem da je zbog fizičkog i psihičkog nasilja koje je trpeo od supruge Arduane Pribinje-Kurić morao da se razvede, a sad je i opisao šta se zapravo dogodilo kobne večeri.

- Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun - rekao je pevač. svojevremeno.

- Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: "Ubila me je kao vola u kupusu" - rekao je tada Al Dino i dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

- Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece - ispričao je Al Dino, a prenosi Jet Set.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Al Dino danas

 

- Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece - rekao je Al Dino.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Al Dino danas

 

Razvod je usledio posle dve godine razvlačenja po sudovima. Arduani su pripala deca, a Al Dinu je ostalo plaćanje alimentacije.

Pevač je život promenio iz korena i da izgleda bolje nego ikad, a dokaz su i fotografije koje su se pojavile na Jutjubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading