EGIPĆANIN PRIZNAO DA JE TRAŽIO 75. 000 EVRA OD LEE, PA PRIJAVIO SLUČAJ MINISTARSTVU: Učinila me je BESKUĆNIKOM, Jasna i njena ćerka su mi UNIŠTILE ŽIVOT!

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zabava

21.02.2022

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasio se Sajed Abubakr koji otkriva svoju stranu priče o odnosu sa Leom Šekarić!

EGIPĆANIN PRIZNAO DA JE TRAŽIO 75. 000 EVRA OD LEE, PA PRIJAVIO SLUČAJ MINISTARSTVU: Učinila me je BESKUĆNIKOM, Jasna i njena ćerka su mi UNIŠTILE ŽIVOT!

Foto: printscreen

Nakon ispovesti Lee Šekarić za portal Republika.rs i Srpski telegraf o odnosu sa Egipćaninom Sajedom Abubakrom, sa kojim ima ćerku, on se oglasio i izneo svoju stranu priče. 

Detaljnu ispovest možete pročitati klikom OVDE.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Sajed Abubakr sa ćerkom

 

Egipćanin je istakao da se ogratio njihovom ministarstvu da mu pomogne u ovoj slučaju, te da je istina da je tražio 75. 000 evra Lei, ali da ne zbog toga da bi se odrekao ćerke.

- Prijavio sam slučaj Egipatskom ministarstvu inostranih poslova, rekli su mi da će kontaktirati vaše ministarstvo i vratiti mi ćerku. Nije istina to što je Lea rekla da nas je njena majka finansirala. Da, tražio sam joj 75 hiljada evra, ali ne da bih se odrekao ćerke. Uništila mi je kompaniju i potrošila sav novac, tražio sam joj da mi nadoknadi sve ono što su mi ona i njena majka za godinu i po dana uništile i uzele. Sve sam na njih potrošio. Novinama prićam sve ovo jer želim da znaju šta su mi ona i njena majka uradile, sav novac su mi uzele, uništile kompaniju i na kraju mi je ukrala ćerku. Samo želim ćerku ponovo u svom naručju. Niko ne može da zna kako se ja osećam. Vi ste moja nada da vratim ćerku - govori Egipćanin za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Lea i Jasna Šekarić

 

Lea je otkad je poznajem bila bez para, ja sam joj platio kartu da dođe kod mene i za godinu i po dana sam potrošio sav novac koji sam skupljao od kompanije, zamislite koliko sam novca potrošio na nju i njenu majku. To je i više od 75k evra koje sam joj tražio. Rekao sam joj da ću završiti sve oko papira što se ćerke tiče, ali sam je pitao šta mi garantuje da ćeš se vratiti i da mi nećeš oduzeti ćerku, rekla je da se ne vraća i da ja nemam ćerku i blokirala me svuda. Ona je rekla da sam tražio pare u zamenu za ćerku, to je laž, tražio sam da bih imao mogućnost da odlazim svaki mesec da vidim ćerku. Blokirala me je svuda i neće se vratiti, a ja moram da budem siguran da ću moći da viđam svaki mesec ćerku. Lea i Jasna su sav moj novac od kompanije potrošile i dovele do toga da izgubim kompaniju.

- Nakon što me je ostavila bez para i dovela do toga da budem beskućnik, ukrala mi je ćerku, verovao sam joj više nego bilo kome. Nije lako uopšte, tražio sam 75 000 evra jer je to cifra koju sam potrošio na Leu i njenu majku, potreban mi je moj novac nazad, želim novac i svoju ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Sneza

22.02.2022 01:58

Bre, ovaj u svim medijima? Zovete ga ili se sam namece? Cuj ti te razloge, potrosile mu 75 somica? I hoce bebicu da odvoji od majke? Ajde, de! Napravices novo dete nekoj sa vise para i boljim pasosem, srpski nije cenjen nesto posebno. Beba ide uz majku, a majka se ocigledno predomislila.

Дрле

22.02.2022 04:43

Какав неписмено написан текст.

Vlada

22.02.2022 10:00

Jadan covek . Kako su ga osisali i ogulili.