PROŠLOGODIŠNJI POBEDNIK EVROVIZIJE PODRŽAO LUKASA: Nećete verovati šta je roker rekao za našeg folkera!

Autor:

Zabava

21.02.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen grupe Maneskin je javno podržao našeg folk pevača Acu Lukasa.

PROŠLOGODIŠNJI POBEDNIK EVROVIZIJE PODRŽAO LUKASA: Nećete verovati šta je roker rekao za našeg folkera!

Foto: printscreen/TVPink

Aca Lukas je najbolji predstavnik Srbije za ovogodišnji Evrosong u Italiji, siguran je frontmen grupe Maneskin koja je prošle godine zasluženo pobedila i dovela Evroviziju u Italiju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Pevač Aca Lukas

Naime, pevač pomenute grupe komentarisao je potencijalne takmičare iz drugih zemalja, pa ga je jedan od novinara poznatog evrovizijskog veb portala pitao šta misli o Lukasu, a potom mu pustio nekoliko Lukasovih pesama.

Republika

Foto: youtube.com/esc

Frontmne grupe Maneskin, Damiano David

Čim ih je čuo, Maneskin je kao iz topa odgovorio da je Lukas čovek koji ima jaku energiju koja je neophodna za Evrosong, te da upravo Aca treba da predstavlja Srbiju jer je ubeđen da je drugačiji od svih takmičara koji su do sada delegirani iz zemalja koje su već prijavile učešće na ovogodišnjem takmičenju.

Republika

Foto: printscreen

Pevač Aca Lukas

Lukas nije bio dostupan za komentar, ali je prošle godine javno navijao upravo za Maneskina, te ga je možda i to navelo da se prijavi na Beoviziju budući da po komentarima i reakcijama, ima velike šanse da ode u Torino i vrati se sa prvom nagradom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading