"VIDIMO SE U ČITULJI" JOJ JE BILA ODSKOČNA DASKA: Htela je da bude popularna, A ONDA JE SONJA DOŽIVELA TRAGEDIJU, MUŽ JOJ NAĐEN UGLJENISAN U AUTU! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postala je prepoznatljiva devedesetih, a evo šta rdi danas Sonja Lazetić!

"VIDIMO SE U ČITULJI" JOJ JE BILA ODSKOČNA DASKA: Htela je da bude popularna, A ONDA JE SONJA DOŽIVELA TRAGEDIJU, MUŽ JOJ NAĐEN UGLJENISAN U AUTU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Christian Grimes

Sonja Lazetić je poznata po snimku koji su mnogi prepričavali, a reč je o filmu "Vidimo se u čitulji". Ona je tada prikazana kao devojka jednog od momaka sa druge strane zakona, koji su u to vreme bili popularni.

Republika

Foto: instagram.com/makilazetic

Sonja Lazetić danas

 

Tada je mlađana Sonja izjavila da želi da uvek bude popularna i na površini. Mnogi su se pitali kakva će biti njena sudbina budući, a ona je danas u braku sa poznatim fudbalerom Nikolom Lazetićem.

Republika

Foto: instagram.com

Sonja Lazetić i Nikola Lazetić

 

Sonja je pre izvesnog vremena doživela veliku porodičnu tragediju, prvi muž joj je nađen zapaljen u autu, totalno ugljenisan. Iz tog braka sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, ubijenim pre nekoliko godina na Avali, ima dve ćerke i sina.

Nakon toga je postala je poznata na društvenim mrežama, preudala se, danas ima restoran i srećno živi sa fudbalerom Nikolom Lazetićem u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading