PEVAČICA ISPOLIVANA PAPRENO SKUPE ČIZME DIJANE JANKOVIĆ: Nastao OPŠTI HAOS u emisiji, voditeljka ostala u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dijana Janković doživela je neprijatnost u emisiji ,,Magazin in".

PEVAČICA ISPOLIVANA PAPRENO SKUPE ČIZME DIJANE JANKOVIĆ: Nastao OPŠTI HAOS u emisiji, voditeljka ostala u ŠOKU! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Voditeljka i autorka Sanja Marinković je ovog puta ugostila u emisiju ,,Magazin in" aktuelnu žensku ekipu i to Janu Todorović, Dijanu Rokvić poznatiju kao Didi Džej, Gocu Lazarević, Vesnu de Vinču i Bojanu Lazić.

''Postoji mit koji kaže: Žene strahuju od starenja, jer misle da će im godine ukrasti lepotu, a mlađe žene voljenog muškarca.'', istakla je voditeljka na početku emisije, o čemu su devojke polemisale.

Foto: printscreen/RTVPink

Goca Lazarević, Jana Todorović Vesna De Vinča, Sanja Marinković

 

- Dobro se osećam, jer sam zevolela sebe, shvatam i učim koje su prave vrednosti. Da si zdrav, da imaš osnovu života. Ja sada mogu sve, a ne moram ništa i osećam se baš dobro u svojoj koži - zaključila je Goca Lazarević.

- Nikada nisam pošla na emisiju ili bilo gde u javnost... Kod mene u kući ima ogledalo u svakoj prostoriji, gledam šta je višak, nikad nisam imala stilistu, presamokritična sam - ispričala je pevačica, a potom zamahnula rukom i polupala čašu punu vode.

Foto: printscreen/RTVPink

Goca Lazarević Magazin in

 

U tom trenutku Goca nije shvatila o čemu se radio, iako su svi prisutni u studiju burno odreagovali. Šokirano je pogledala u pod i shvatila o čemu se radi, pa i sama vrisnula. Deo vode je poprskao i skupocene zelene čizme Didi Džej, ali pevačica se nije naljutila.

- Goco to su pare! - povikala je Bojana Lazić.

- Pare na mene, baš sad kada mi je izašao album - nadovezala se Didi Džej.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading