RODIĆU PUKLA ČEONA KOST, KONJ MU IZGAZIO GLAVU: Saznajemo STRAVIČNE detalje Bogdanove nesreće, evo da li je u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs saznao je jezive detalje nesreće koju je doživeo Bogdan Rodić, tast Veljka Ražnatovića i otac Bogdane Rodić.

RODIĆU PUKLA ČEONA KOST, KONJ MU IZGAZIO GLAVU: Saznajemo STRAVIČNE detalje Bogdanove nesreće, evo da li je u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! (FOTO)

Foto: e-stock agency

Nakon što je vest o nesrećni Bogdana Rodića odjeknula u medijima, portal Republika.rs saznao je sve šta se desilo.Naime, kako smo saznali, Bogdana su pregazili konji, a on se trenutno nalazi na ispitivanju, budući da se radi o težim povredama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Bogdan Rodić, Danijela Rodić, Goca Božinovska

 

Bogdan je odvezivao konja od zaprede, u tom trenutku se drugi prepao, te je skočio na Rodića i prešao preko celog tela i glave. Kako saznajemo dalje, Rodić je momentalno hospitalizovan, a zaradio je teže povrede. Ima puknutu čeonu kost, ali je van životne opasnosti. 

Nalazi se na posmatranju u bolnici i za sada nije operisan. Prima sve potrebne lekove, tako da je stanje pod kontrolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading