PADA NAJVEĆI ŠVALER S ESTRADA, FINANSIJER OVK POD ISTRAGOM EVROPOLA: Drhte Ćazimove STALETE I PEVAČICE! (FOTO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

18.02.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u Hrvatskoj uhapšen Osmanijev brat Bakšim, cela kriminalna porodica je pod nadzorom policije.

PADA NAJVEĆI ŠVALER S ESTRADA, FINANSIJER OVK POD ISTRAGOM EVROPOLA: Drhte Ćazimove STALETE I PEVAČICE! (FOTO)

Foto: E-Stock, ST/V. LUKIĆ

Albanac Ćazim Osmani Feliks, koji je srpskoj javnosti poznat kao najveći švaler s estrade otkako je 2011. na velika vrata ušetao u domaće medije zbog navodne ljubavne afere s Natašom Bekvalac, našao se pod istragom Evropola u operaciji "Crni orao" zajedno sa braćom Burimom, Bekimom i uhapšenim Baškimom Osmanijem. Posle Nataše Bekvalac Ćazim je povezivan s mnogim srpskim pevačicama i starletama, na koje je slab, pa su mediji brujali o njegovim aferama s Anom Nikolić, Darom Bubamarom, Stanijom Dobrojević, Sanjom Maletić, Indirom Indi Aradinović, Danijelom Vranić, Teodorom Džehverović, ćerkom Goce Božinovske Jelenom Vučković, te ćerkom Suzane Mančić Teodorom Kunić.

Čak se spekulisalo da je na ovaj način kriminalna grupa braće Osmani, koja se bavi prodajom droge i pranjem novca, probijajući se u medije preko Ćazimovih ljubavnih avantura, izvršila i proboj na srpsko tržište, dok su harali i celim regionom.

Republika

Foto: Facebook

Ćazim Osmani

 

Prema pisanju španskih medija, brat Ćazima Osmanija Baškim, koji je u javnosti poznat kao jedan od vođa kriminalne grupe koja se bavi prodajom droge i pranjem novca, uhapšen je u akciji Evropola u Hrvatskoj, te je zbog njega cela porodica pod istragom. On inače često boravi na Majorci, gde su, pored njega, privedeni i njegova žena, kao i otac. Prema detaljima iz istrage, mreža klana Osmani bavi se švercom velikih količina kokaina u Evropu iz Južne Amerike preko raznih evropskih luka. Otkriveno je više od 30 miliona evra opranog novca, kao i nekretnine na Majorci, 86 uljanih slika u vrednosti od pet miliona evra, sedam luksuznih automobila, 16 luksuznih satova, 203.000 evra u gotovini i 40.000 u kriptovalutama.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Ćazim Osmani

 

Kako evropski mediji navode, braća Osmani već godinama žive u Nemačkoj, odakle su poslove proširili na Španiju, Belgiju, Holandiju i druge evropske zemlje, a novac zarađen kriminalom navodno odavno ulažu u nekretnine i kockarnice. Oni su u albanskim medijima predstavljeni kao moćni biznismeni, koji su finansirali OVK i delatnost bivšeg predsednika Kosova Ibrahima Rugove. Za 50-godišnjeg Baškima Osmanija navodi se da je mafijaški bos, koji je zajedno s jednim od braće 2008. osuđen na četiri godine zatvora zbog privrednog kriminala.

Ovim povodom u više navrata pokušali smo da stupimo u kontakt s Ćazimom Osmanijem, ali do zaključenja broja ostao je nedostupan na brojeve poznate redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Mikan

19.02.2022 05:53

Gde ubacite Kijinu sliku medju ljubavnicama ovog morza ,da li ste pri razumu ,Kija ga i ne poznaje a,kamo li da je imala vezu sa njim-treba da vas tuzi !Skrnavite ugled jednoj zeni sram vas bilo!

Odgovori 8 12
Zoran

18.08.2022 11:03

@Mikan - Umišljena Kija se pravila poštena i prigovarala Teodori što je dala Ćazimu, avaj i ona je završila pojebana od Ćazima.

Nikola

26.08.2022 12:57

Kuku nama! Ovaj Albanac nam poševio sve pevačice. Propali smo.