PRVI SIN ZVEZDANA TERZIĆA JE PRAVA MISTERIJA: Mašu i Kostadina već znate, a on se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, evo kako ZAPRAVO IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Zvezdana Terzića, Nikša jedan je od glavnih frajera!

PRVI SIN ZVEZDANA TERZIĆA JE PRAVA MISTERIJA: Mašu i Kostadina već znate, a on se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, evo kako ZAPRAVO IZGLEDA! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

Porodica Zvezdana Terzića poslednjih nedelja u žiži je javnosti. Vest da je njegov mlađi sin Kostadin postao otac po drugi put sve je oduševila, ali ništa manje od one da će u porodicu uskoro stići i treća beba, prva koju će roditi lepa Maša.

I dok se o Maši i Kostadinu godinama i te kako piše, najstariji sin Zvezdana Terzića Nikša prava je enigma za javnost.

Republika

Foto: instagram.com/mashaterzic

Porodica Zvezdana Terzića

 

Da li je zgodni sin generalnog direktora Crvene zvezde u emotivnoj vezi nije poznato, ali da pripadnice lepšeg pola lude za njim i te kako jeste.

Nikša važi za dobrog frajera, veoma vodi računa o svom izgledu, što se može videti na retkim fotografijama koje procure u javnost.

 

Profesionalno je trenirao boks, što je dodatno doprinelo da izaziva poglede gde god se pojavi. Svojevremeno je za medije izjavio da ne voli javno eksponiranje i da mu medijska pažnja uopšte ne prija.

Inače, postoji samo nekoliko slika mlađeg Terzinog sina koje su se sticajem okolnosti našle na društvenim mrežama i portalima, tako da je ovo retka prilika kad se Nikšina slika pojavi negde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading