OTKRIVENA ISTINA O BRAKU ŽELJKA I MILICE MITROVIĆ: Ovo je pozadina imperije najpoznatijeg MEDIJSKOG GIGANTSKOG PARA, a niko do sada nije znao!

Autor:

Zabava

18.02.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Željko Mitrović progovorili o zajedničkom životu!

OTKRIVENA ISTINA O BRAKU ŽELJKA I MILICE MITROVIĆ: Ovo je pozadina imperije najpoznatijeg MEDIJSKOG GIGANTSKOG PARA, a niko do sada nije znao!

Foto: E-Stock, Youtube/TV Pink

Milica tada Pašić i Željko Mitrović upoznali su se tokom njegovog gostovanja na Trećem kanalu. Milica Pašić bila je voditeljka, a do poznanstva je došlo sasvim slučajno, kada je Željko gostovao u muzičkoj emisiji koju je ona tada vodila. Inače, Milica je tokom svoje novinarske karijere vodila emisije „Da li sam te već… video?”, „Folk top-lista“ i “Muzički spomenar”.

-Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - rekao je jednom prilikom Željko Mitrović.

Republika

Foto: J. Simonović

Željko Mitrović

 

Milica je u jednom od intervjua naglasila da se znaju, sada već i trideset godina.

- To je nešto na šta sam posebno ponosna. Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - ispričala je Milica.

A da se toliko dobro poznaju najbolje govori to što često ne moraju ni da kažu jedno drugome nešto, a već znaju odgovor i dogovor.

- Obično savete dajemo drugima, jer ne postoji tema o kojoj bismo mi jedno drugom mogli dati savet, a uz to nas dvoje smo se za sve ove godine poprilično izveštili da poruke jedno drugom šaljemo pogledom, i to ne u obliku saveta, već u obliku dogovora - izjavio je tada Željko.

Željko i Milica Mitrović venčali su se pre više od dve decenije. U braku su dobili i dve ćerke. Milica je 1. marta 2000. godine rodila Kristinu, a samo godinu dana kasnije stigla je i druga ćerka, Andrea.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Milica Mitrović

 

- Danas smo roditelji dve ćerke koje su postale glavni smisao našeg života - izjavio je jednom prilikom Željko.

Ponosni su na svoje naslednice koje ne žive u Srbiji, ali i na to što su uspeli da ih sačuvaju od medijskog eksponiranja. Željko je mnogo puta izjavio da je Milica ta koja je vodila brigu o tome.

- To je mamina zona ja sam mnogo popustljiv, pa mi je Milica uskratila demokratska prava pri donošenju odluka, na primer, o tome do koliko sati Kića i Anči mogu ostati u nekom klubu - govorio je ranije Željko.

- Koliko god da imaju godina, one će za mene uvek biti mamine bebe. Normalno je da mi se poveravaju i čvrsto verujem da sam im ja najbolja drugarica, mada u poslednje vreme primećujem da je tata zbog toga malo ljubomoran - pričala je ranije Milica.

Republika

Foto: Republika

Milica Mitrović i Željko Mitrović

 

Željko je vlasnk i direktor “Pink medija grupe”, a Milica je direktorka programa televizije “Pink”, to su im zvanične funkcije, dok nezvanično, kako je Željko i sam istakao svi projekti dolaze iz zajedničkog dogovora koji pokreće upravo njihova ljubav.

- Osnovna energija koja je pokrenula sve projekte “Pinka” izronila je iz naše šarmantne i tople ljubavne priče. Sve bitne odluke donosimo zajedno, i u tim stvarima je njena intuicija i ženska logika sigurno bitan momenat izjavio je jednom prilikom za medije Željko Mitrović.

Retko kada se odvajaju što je Željko najbolje opisao sledećim rečenicama:

- Osim što mi je supruga, Milica je u svakom smislu moj najbliži saradnik, ali i najverniji prijatelj. Nekada smo samo išli na posao i vraćali se kući zajedno, a danas se ne odvajamo ni kada idemo u toalet - rekao je Željko jednom prilikom za magazin “Hello”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading