ISTINA O BRAKU MILICE I ŽELJKA MITROVIĆA: Čelnici Pinka otkrili sve o poteškoćama, a evo kako su se UPOZNALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Željko Mitrović jedni su od najskladnijih brakova na estradi, a sada su otkrili i koji je recept za uspešan i idiličan odnos.

ISTINA O BRAKU MILICE I ŽELJKA MITROVIĆA: Čelnici Pinka otkrili sve o poteškoćama, a evo kako su se UPOZNALI! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

U braku su više od dve decenije, pa im, kažu, uglavnom nisu potrebne reči da bi se nešto dogovorili, uz to zajedno idu na posao, vraćaju se zajedno kući, a kako Željko kaže - "ne odvajamo se ni kada idemo u toalet".

Milica Željko Mitrović upoznali su se tokom njegovog gostovanja na Trećem kanalu. Milica Pašić bila je voditeljka, a do poznanstva je došlo sasvim slučajno, kada je Željko gostovao u muzičkoj emisiji koju je ona tada vodila. Inače, Milica je tokom svoje novinarske karijere vodila emisije „Da li sam te već… video?”, „Folk top-lista“ i “Muzički spomenar”.

Republika

Foto: Republika

Milica i Željko Mitrović

 

-Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - rekao je jednom prilikom Željko Mitrović.

Milica je u jednom od intervjua za “Blic” naglasila da se znaju, sada već i trideset godina.

- To je nešto na šta sam posebno ponosna. Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - ispričala je Milica.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Milica i Željko Mitrović brak

 

A da se toliko dobro poznaju najbolje govori to što često ne moraju ni da kažu jedno drugome nešto, a već znaju odgovor i dogovor.

- Obično savete dajemo drugima, jer ne postoji tema o kojoj bismo mi jedno drugom mogli dati savet, a uz to nas dvoje smo se za sve ove godine poprilično izveštili da poruke jedno drugom šaljemo pogledom, i to ne u obliku saveta, već u obliku dogovora - izjavio je za “Blic” tada Željko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading