DANICA RISTOVSKI NAPUSTILA BEOGRAD NAKON RAZVODA: Glumica spakovala kofere i otputovala, a evo gde se nalazi Lazar! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Ristovski napustila je Beograd nakon vesti o njenom razvodu od Lazara Ristovskog.

DANICA RISTOVSKI NAPUSTILA BEOGRAD NAKON RAZVODA: Glumica spakovala kofere i otputovala, a evo gde se nalazi Lazar! (FOTO)

Foto: Tanjug/T.Valič

Sršska glumia Danica Ristovski (66) nedavno je potvrdila da se razvodi od višedecenijskog supruga i kolege Lazara Ristovskog (69).

Vest o njihovom razvodu nakon 42 godine braka iznenadila je mnoge, dok je nedavno otkriveno da Lazar poslednje mesece provodi u Crnoj Gori.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow It

Danica Ristovski

 

Turbulentan period Danici zasigurno ne pada lako, a sad je otkriveno gde ovih dana traži utehu.

Danica se, naime, trenutno nalazi u Vojvodini, tačnije Rumi, gde puni baterije za sve što predstoji.

Njena koleginica iz serije "Igra sudbine" Milica Milša podelila je njihovu fotografiju iz jednog hotela u pomenutom gradu, koja je oduševila mnoge. Pozirale su sa osmehom, a komentarima ispod ove njihove fotke ne vidi se kraj.

Republika

Foto: Instagram.com

Danica Ristovski sa koleginicama

 

- Uvek nam je lepo kad smo zajedno i kad nas Žarko slika - navela je Milica u opisu slike, spomenuvši supruga, scenaristu Žarka Jokanovića, dok na fotki vidimo i glumice Danielu Kuzmanović i Sandru Bugarski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading