DA LI HARIS DŽINOVIĆ ZNA ŠTA MU RADI ĆERKA? U vezi sa zgodnim fudbalerom donela je ŠOK odluku, ovo nikada neće moći da zaboravi! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

17.02.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkriva detalj o vezi Đine Džinović sa zgodnim fudbalerom!

DA LI HARIS DŽINOVIĆ ZNA ŠTA MU RADI ĆERKA? U vezi sa zgodnim fudbalerom donela je ŠOK odluku, ovo nikada neće moći da zaboravi! (FOTO)

Foto: instagram.com/đina džinović

Ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović već duži vremenski period održava vezu sa zgodnim fudbalerom Andrejom Đurićem, o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije, kao i uspomene koje vrlo rado dele sa njihovim pratiocima na društvenim mrežama.

Međutim, Đina je od javnosti odlučila da sakrije jedan detalj o vezi sa mladim fudbalerom, a portal Republika.rs uspeo je da sazna o čemu se radi. Naime, kako je izvor za naš portal otkrio, Đina je posvetila jednu tetovažu i to na vrlo vidljivom mestu ni manje, ni više nego svom dečku.

Republika

Foto: printscreen

Đina Džinović sa dečkom

 

- Znam ja za tu tetovažu, pokazivala mi je kada smo se viđale, znam da je posvećena Andreju. Mislim, meni je to lepo, ja lično to možda ne bih nikada uradila, jer kao ne znamo šta nosi noć, a šta nosi dan, ali ako su oni srećni i ako veruje u to, onda je to zaista lepo i ja podržavam nju - govori izvor blizak Đini za Republika.rs i dodaje:

- Ona mu je posvetila tetovažu na prstu, piše ,,Volim te". I to je zaista lepo. Ne znam da li znaju za to njeni roditelji, kapiram da da, jer ne može to tek tako da se sakrije, a i znam da su odnosi sasvim normalni, nema skrivanja i ostalih stvari od roditelja, kako inače to ljudi rade.

Za kraj razgovora, izvor blizak Đini nam je otkrio i kako je sa Andrejom provela Dan zaljubljenih.

Republika

Foto: Instagram/djinadjinovic

Đina Džinović

 

- Iznenadio je, kupio joj je prelep buket cveća, prekrasan je bio, ona se i pohvalila na Instagramu time. Posle toga je usledilo još jedno iznenađenje, dobila je malog psa, presladak je, ali ne znam iskreno da li je to isto od njega dobila - govori izvor blizak Đini za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading