KARLEUŠA ZABRINULA SVE, PEVAČICA NA CRNOM NAPISALA POTRESNE REČI: Otkrila ISTINU o njenom odnosu sa Duškom, toliko je KAŽNJAVA? (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša zabrinula je sve zbog statusa koji je objavila.

KARLEUŠA ZABRINULA SVE, PEVAČICA NA CRNOM NAPISALA POTRESNE REČI: Otkrila ISTINU o njenom odnosu sa Duškom, toliko je KAŽNJAVA? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Jelena Karleuša objavila je na Instagram storiju jedan citat koji je mnoge unezverio. Naime, Jelena je za Dan zaljubljenih dva dana zaredom  dobila gomilu buketa, a između ostalog na jednom snimku se pojavio i njen suprug Duško Tošić, koji je kasnije obrisala. Podsetimo, Dušku je nedavno istekla zabrana prilaska Jeleni nakon što ju je za Božić navodno udario.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša pokazala Duška Tošića

 

Međutim, izgleda da Jelena od javnosti krije šta se dešava u njenom braku, a iako pokušava, desi se i njoj da omane, pa se sama oda.

No, sada je jedan citat mnoge zaintrigirao, a mnogi su pomislili da se radi o njenoj trenutnoj situaciji u životu. Naime, na engleskom jeziku Karleuša je na Instagram storiju napisala ,,Sve što volim me kažnjava", zbog čega je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

Ali kako se spekuliše, u pitanju je deo njene nove pesme, koju najavljuje već dugi niz godina i nikako da ugleda svetlost dana. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading