MIRKO KODIĆ OTKRIO DETALJE ODNOSA SA ŠABANOM! Harmonikaš BRUTALNU poruku poslao Šaulićevim ''naslednicima'': SVAKA KOPIJA JE FALŠ ORIGINAL! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Kodić progovorio je o kralju narodne muzike, Šabanu Šauliću.

MIRKO KODIĆ OTKRIO DETALJE ODNOSA SA ŠABANOM! Harmonikaš BRUTALNU poruku poslao Šaulićevim ''naslednicima'': SVAKA KOPIJA JE FALŠ ORIGINAL! (VIDEO)

Foto: ST/V.LUKIĆ, D. Kadić

Porodica i prijatelji kralja narodne muzike Šabana Šaulića su se danas okupili na trogodišnjem pomenu, a tugu koju i dalje osećaju zbog tragično nastradalog pevača nisu mogli da sakriju.

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Pomen Šabanu Šauliću

Harmonikaš i Šabanov dugogodišnji prijatelj, Mirko Kodić, ne krije da ne zaboravlja Šaulića i da i dan danas zaplače kada sluša njegove pesme.

- Ne znam da li je uopšte otišao, on ostaje uvek u nama, njegove pesme... Ostao je u mojoj duši, 35 godina ne mogu za 3 godine da izađu, teško je bez njega. Kada dođe taj momenat i puštam neku njegovu pesmu, eto ga... Nikada neće otići... Živeće u nama sve dok bude živela muzika - kaže Kodić i savetuje mladima da ne pokušavaju da budu kao on:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mirko Kodić o Šabanu Šauliću

- Naviru neki njegovi naslednici, ali oni se bore, on je isuviše bio veliki, bolje da idu nekom drugom stranom muzike, jer svaka kopija je falš original. Nikada više u životu se neće roditi takav pevač, u čitavom svetu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šaban Šaulić poginuo je pre tri godine

Kako je davnih dana prestao da pije, čuveni harmonikaš ne krije da nije obilazio kafane, osim kada je Šaban u pitanju, tada je morao da uđe u kafanu samo njega da vidi na pet minuta.

- Njegovi su zagrljaji takvi bili da je to strašno. Tek pred njegovu smrt sam osetio koliko on mene voli, a za tih 35 godina nisam to osetio. Ja sam bio njegova desna ruka od snimanja ploča, koncerata, do putovanja i možda nije mogao da iskaže svu svoju ljubav, ali eto pred tu nesreću sam osetio takav njegov zagrljaj da je i dan danas u meni. I dan danas se budim, puštam njegove pesme i zaplačem - iskren je Mirko Kodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading