ŠABAN ŠAULIĆ NIKADA NEĆE IMATI NASLEDNIKA: Bane Obradović SUROVO ISKREN otkrio detalje o pokojnom pevaču MALO POZNATE JAVNOSTI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Obradović otkrio je da niko nikada neće moći da pariria Šabanu, niti će moći da ima naslednika!

ŠABAN ŠAULIĆ NIKADA NEĆE IMATI NASLEDNIKA: Bane Obradović SUROVO ISKREN otkrio detalje o pokojnom pevaču MALO POZNATE JAVNOSTI! (VIDEO)

Foto: Republika

Danas je trogodišnji pomen Šabanu Šauliću, pomenu su pored porodice prisustvovale mnogobrojne kolege i rodbina, jedan od njih jeste i Bane Obradović estradni menadžer i dugogodišnji prijatelj pokojnog pevača.

Imao je samo reči hvale za preminulog prijatelja, te je otkrio neke detalje koje je malo njih znalo:

- On je bio veliki prijatelj, kućni prijatelj, mnogo smo se družili sem posla, ja sam mu uradio sve prve velike solističke koncerte u životu, posle 45 godina karijere radio sam mu prvi solistički koncert u Beogradu, svi smo ga zajedno nagovorili, uradili smo 4, imali smo interesovanja i za više, ali on jednostvno nije hteo, ali prva reč o njemu je veliki prijatelj, veliki pevač, veliki čovek sve naj naj - pa se osvrnuo na to da je veliki broj kolega prisustvovao pomenu jer ga nisu zaboravili:

Ljudi ga nisu zaboravili, niti će ga zaboraviti, takav čovek se ne može zaboraviti po mnogo osnova, pa je otkrio da mnogi pevači danas oslovljavaju da su naslednici Šabana Šaulića, ali da to nisu i nikad neće ni biti.

 -Sa 32 godine radnog staža kažem da ne može Šaban Šaulić imati naslednika,  svi koji kažu vole sebe, ali ne može nikako.

Šta je još Bane Obradović rekao, pogledajte u prilogu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading