JELENA JE BILA U BRAKU KADA JE SMUVALA SLOBU? Iskeširala 5.000 EVRA da bi upoznala pevača, a sada nosi njegovo prezime!

Autor:

Zabava

14.02.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović i Jelena Đuričianin danas su izgovorili sudbonosno ''DA'', a evo kako je njihova romansa otpočela.

JELENA JE BILA U BRAKU KADA JE SMUVALA SLOBU? Iskeširala 5.000 EVRA da bi upoznala pevača, a sada nosi njegovo prezime!

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović danas se zakleo na večnu ljubav Jeleni Đuričanin u manastiru Dubnica, a njihova ljubavna priča mnogima je interesanta jer su se spojili na jednom od njegovih nastupa 2019. godine.

Republika

Foto: Republika.rs

Oženio se Sloba Radanović

Naime, Jelena je Radanovića angažovala da peva na proslavi rođendana njene sestre Maje i iskeširala 5 000 evra koliko je tada koštao njegov nastup.

- Verujte, Jelena je sjajna žena, ali i totalno različita od Kije, kao i svih onih s kojima je Slobodan bio dosad. Godinama je živela u Barseloni i ima dva sina. Požrtvovana je majka, ali kako joj sa suprugom nije išlo u braku, odlučili su da se raziđu. Čini mi se da su šest godina bili u bračnoj zajednici. Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu i on se Jeleni ne meša u njen ljubavni život. Čovek je uspešan biznismen i Jelena kao majka njegove dece ima sve, iako nisu u braku. Štaviše, Slobodan ga je i upoznao. Otkako se vratila iz Španije u Beograd, Đuričaninova je promenila život iz korena - pričao je tada medijima izvor blizak Jeleni.

Republika

Foto: promo Pink

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin se venčali

Njih dvoje su se dogovorili da kriju svoju ljubav daleko od očiju javnosti i medija, ali im to nije pošlo za rukom jer su ubrzo i uslikani zajedno na premijeri jedne predstave.

- Dogovorili su se da ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti kako bi izbegli razne spekulacije. Slobodan to poštuje i zato svima govori da mu je Jelena dobra drugarica koja mu se našla u teškim životnim trenucima. Međutim, istina je da su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo već na prvi pogled. Hemija je proradila čim ga je upoznala. Ona je bila ta koja je želela da Slobodan peva na zabavi kod njene sestre i sve je to i finansirala. Tada su razmenili brojeve i počeli da se viđaju. Pevač poštuje njene sinove i trudi se da prema njima bude maksimalno korektan. Jednostavno su se našli i skapirali na prvu loptu, a vreme će pokazati da li će njihova priča opstati - tvrdio je izvor i dodao da je Slobin nastup na proslavi rođendana Jelenine rođene sestre sve promenio:

Republika

Foto: e-stock agency

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin upoznali su se na njegovo nastupu

- Zabava je bila sjajna. Svi su bili veseli i odlično raspoloženi. Slobodan je slavljenici, ali i njenoj sestri, ispunjavao sve muzičke želje. Jelena ga je tada prvi put slušala kako uživo peva i oduševila se. Pored honorara uzeo je i odličan bakšiš. I kada se žurka završila, on je ostao s njima da se provodi - zaključio je izvor tada ta Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Pamela

14.02.2022 16:51

Prelepa Jeja... Nadamo ss da ce Sloba okacit sliku sa Jejom to svi cekamo

Odgovori 1 11
Sneza

14.02.2022 17:58

Nebitni likovi.

Odgovori 12 0
Ajduk

14.02.2022 19:59

Švalerka.

Odgovori 12 0
Vlada

14.02.2022 20:32

Sloba naivno upao u zamku udate žene sa dvoje dece.

Odgovori 16 0