U TOKU JE SVADBA SLOBE I JELENE: Među zvanicama prvi su se pojavili kum, Slobina sestra i majka Draginja u kolicima KOJA JE JEDVA SMOGLA SNAGE DA BUDE UZ SINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je svadba Slobe Radanovića i Jelene Đuričanin, pristižu prvi gosti!

U TOKU JE SVADBA SLOBE I JELENE:  Među zvanicama prvi su se pojavili kum, Slobina sestra i majka Draginja u kolicima KOJA JE JEDVA  SMOGLA SNAGE DA BUDE UZ SINA! (FOTO)

Foto: e stock, pixabay.com

Pevač Sloba Radanović danas će se venčati sa Jelenom Đuričanin u manastiru na Zlataru i tako drugi put ući u brak, nakon četiri godine otkako se razveo od Kije Kockar.

Ono što se zna, jeste da se Jelena odlučila da obuče venčanicu, a intimnoj ceremoniji prisustvovaće i Slobina majka Draginja, ali roditelji buduće mlade i bliska rodbina.

Među prvima koji će upriličiti svadbenu ceremoniju na Zlataru se pojavio kum, odmah zatim su došle i Slobina sestra i majka Draginja koja se pojavila u kolicima, brzo su je uveli u restoran jer se vidno smrzla na oštrom planinskom vazduhu.

Republika

Foto: Republika

Kum Slobe Radanovića

 

Republika

Foto: Republika

Slobina sestra među zvanicama
Republika

Foto: Republika

Slobina majka Draginja u kolicima
Republika

Foto: Republika

Slobina majka u kolicima

Podsetimo danas će se obaviti svadbeni čin, sklapanja braka između Jelene i Slobe u manastiru na Zlataru. Poznati estradni par krunisaće svoju dugogodišnju ljubav brakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pamela

14.02.2022 10:58

Predivno, Sloba i Jeja su lep par i nek je sa srecom